stedsegrønne træer, Store stedsegrønne

De stedsegrønne planter bruges ofte til at dække for en kedelig udsigt eller til at lukke for indkig til hus og have. Vi har mange store flotte stedsgrønne planter. Hvis du søger store stedsegrønne planter, er du kommet til det rette sted hos os.

stedsegrønne træer, Find Stedsegrønne Træer i Have og byg

Køb og salg af Stedsegrønne Træer i Have og byg på DBA. Find nyt og brugt indenfor Have og byg til billige priser på DBA

Stedsegrønne planter, buske og træer forhandles. Her på denne side kan du finde vores store udvalg af stedsegrønne buske, træer, hækplanter og andre planter. Fælles for de stedsegrønne planter er, at de alle er grønne hele året rundt, og de er derfor ideelle at bruge til hæk og generelt, hvis man ønsker en grøn have hele året rundt.

Stedsegrønne træer og buske Visse forhold kræver også et grønt element om vinteren. Man tænker da oftest på nåletræer, men der er flere muligheder så som kristtjørn, steneg, prunus og forskellige rododendronsorter.

Skal du flytte buske og træer, får du det sikreste resultat ved at flytte dem i perioden efterår til forår. I den periode har vi vinteren med frossen jord i en eller flere perioder, hvor det ikke er muligt at grave. Flytning af Stedsegrønne nålebærende og nåletræer

Du kan få formklippede stedsegrønne træer og de er særligt værdifulde om vinteren hvor, der måske ikke lige er så meget andet, at se på. På terrassen kan krukker med formklippede træer give en fantastisk stemning, måske sammen med andre krukker, med farverige planter. Gå på opdagelse i vores mange andre flotte haveplanter her.

Stedsegrønne træer er passende benævnt, da de forbliver grønne året rundt og altid har blade. Det er en misforståelse, at disse træer dog aldrig mister deres blade. I virkeligheden kaster stedsegrønne konstant ud og fornyer blade i en kontinuerlig cyklus, i modsætning til løvtræer, der kaster alle deres blade på en gang og har nakne, tomme grene gennem en tør eller kold sæson.

I subtroperne finder man træer, som hører til i de stedsegrønne familier myrte-familien, laurbær-familien og den delvist løvfældende familie protea-familien. De blandes i de lidt køligere egne med andre stedsegrønne arter af familier som bøge-familien, kattehale-familien, rude-familien, oliven-familien og morbær-familien.

Køb & salg af træer til haven. Små og store træer sælges billigt eller bortgives. Find et godt tilbud på træer og spar penge på GulogGratis.dk

stedsegrønne træer, Gran træer

Navigation: Stedsegrønne » Grantræer Gran træer. Picea Omorika Serbisk Søjle Gran 100-125 cm DKK 300,00. Opret søjle formet vækst. Hurtig voksende slankt træ. årlig tilvækst 50-75 cm. Picea Omorika Serbisk Søjle Gran 3 m DKK 1.800,00. Opret søjle formet vækst

Stedsegrønne planter har løv hele året, er dekorative i vinterhaven og et godt overvintringssted for fugle. De findes i mange former og farver og skaber derfor utallige muligheder for spændende kombinationer af størrelser, former og farver til en grøn og frodig have hele året.. De stedsegrønne træer og buske passer fint på steder, hvor man færdes meget året rundt eller på steder

Stedsegrønne fås i mange forskellige sorter, og mange forskellige højder, Der nåletræer i mange forskellige sorter. Der findes også mange forskellige bladstedsegrønne sorter.

Cypress – Stedsegrønne Træer. Leyland cypres. Vinterfasthed Meget vinterfast . Beskæring 2 gange om året. Væksthastighed 70-100 cm om året. Blå cypres. Vinterfasthed Meget vinterfast . Beskæring 1 gang om året. Væksthastighed 30-50 cm om året. Gul cypres. Vinterfasthed Meget vinterfast . Beskæring

Andre ænser knapt årstidernes skiften og er stedsegrønne alle 365 dage. Og så er der de træer og buske, der først ryster de visne blade af sig om foråret, når der er nye blade på bedding, der kan tappe det skarpe forårslys for livgivende energi.

Alle stedsegrønne planter kan stammes op. Gødning Stedsegrønne planter gødes med en grundgødning i foråret. Du kan supplere med en kunstgødning hen over sommeren, eller som alternativ vælge at bruge en organisk gødning, som netop holder sommeren over. Du bør kun gøde, når planten er tør. Plantning Husk, når du planter, at:

Vi har et stort udvalg i stedsegrønne planter. Vi har en egenproduktion af stedsegrønne og er derfor utroligt konkurrence dygtige på prisen – og vi har planter lige fra de helt små til de helt store. Hvis der ønskes en stedsegrøn som ikke er i vores standard sortiment, bestiller vi også hjem til special ordre.

Ud over Buksbom som krukkeplanter, kan mange andre stedsegrønne planter bruges. Vi har her samlet et udvalg af de øvrige stedsegrønne. Bemærk størrelsen på planterne! Store planter kræver store krukker, kummer eller tønder. Planterne kan selvfølgelig også plantes i haven.