synonym ordbogen, Slå ord op i synonymordbogen

Du kan også slå ord op i synonymordbogen på et andet sprog. Hvis din projektmappe for eksempel er på fransk, og du vil have synonymer, skal du gøre følgende: I Excel 2007 skal du klikke på Indstillinger for opslag i opgaveruden Opslag, og derefter skal du under Opslagsværker vælge de ønskede synonymordbøger.

synonym ordbogen, Få Synonymordbog af Thomas Ingemann som Indbundet bog på …

Få Synonymordbog af Thomas Ingemann som bog på dansk – 9788700392366 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Synonymordbogen, Allan Karker, genre: anden kategori, Synonymordbogen. Af Allan Karker. Hardback. Politikens Forlag, 1976. Flot eksemplar.

En synonymordbog er en ordbog der lister synonymer til et givet opslagsord. Synonymordbøger kan eventuelt også opliste antonymer. Synonymordbogen kan ses i kontrast til begrebsordbog: Synonymordbog lister ord alfabetisk med ordopslag efterfulgt af synonymer.Typisk vil synonymordbogen have et hovedord (hovedopslag) og synonymer refererer til hovedopslaget.

Nej det kender jeg ikke, men Microsoft Word har jo en synonym-funktion, som er ret god. og den virker på alle de sprog som Word udbyder. Du placerer bare musen over det ord du ønsker at finde et synonym til og højre-klikker med musen, så vil du se fanen “synonym

Vi har indsamlet mere end 14.500 synonymer og næsten 6.000 antonymer for dig at søge efter eller gennemse til at finde denne særlige ord eller bare forbedre dine skrivefærdigheder. ABC synonymordbog er helt gratis for alle, og vi har indgået et samarbejde med Super synonymordbogen for at bringe endnu flere synonymer på dit øje.

Synonymordbogen vindue dukker op . 3 . Find listen over ord betydninger i venstre side af vinduet . Det er de mulige betydninger af ordet , du har valgt. Vælg den betydning , der bedst passer til den måde du havde tænkt dig at bruge ordet .

#2 Ja selvfølgelig må du bruge synonym ordbogen i word, der er skam helt lovligt:) Brugbart svar (0) Svar #5 03. maj 2004 af Don Corleone (Slettet) Hvis der er nogen der skal op i engelsk på HHx, har jeg 20 sider med idiomatiske udtryk!! fx: drowning in red ink = at have et stort underskud!!

3: Shift+F7: Slå ord op i synonymordbogen. Bruger du tit de samme ord? Har du brug for inspiration til at gøre dine tekster endnu mere spændende, så slå op i synonymordbogen, når du skriver i Word. Marker det ord, du gerne vil have synonymer til, og tryk så på shift+F7. I højre side af dokumentet dukker nu forslag til nye ord op.

synonym ordbogen, Håndbøger og ordbøger — Dansk Sprognævn

I Synonymordbogen finder man en række synonymer og antonymer til de alfabetisk ordende opslagsord. Under de enkelte opslagsord finder man både ord og vendinger med præcis samme betydningsområde som opslagsordet, og ord og vendinger der ligger inden for samme betydningsområde og kan svare til opslagsordet i bestemte anvendelser.

Vi har indsamlet mere end 14.500 synonymer og næsten 6.000 antonymer for dig at søge efter eller gennemse til at finde denne særlige ord eller bare forbedre dine skrivefærdigheder. ABC synonymordbog er helt gratis for alle, og vi har indgået et samarbejde med Super synonymordbogen for at bringe endnu flere synonymer på dit øje.

Cd-rommen indeholder en omfattende dansk synonymordbog med mere end 35.000 opslagsord, ca. 190.000 synonymer, 2.500 antonymer og 3.500 udtryk og vendinger. Alle opslagsord er forsynet med oplysninger om ordklasse og bøjning. Med Synonymordbogen bliver du hurtigt bedre til at formulere dig varieret på dansk.

Eksempler. Synonymer for hus er bebyggelse, bolig, bygning, ejendom, villa.. Trivia. I den amerikanske komedieserie Venner, da Joey skal skrive en anmeldelse af Chandler og Monicas forældreegenskaber, brokker han sig over, at han ikke kan nogle kloge ord. Ross lærer ham derfor at bruge synonymordbogen på en computer.Joey overreagerer dog helt vildt, og hans anmeldelse mister

Synonym translation in Danish-English dictionary. en (4) The term “Muscat” may be used as a synonym for any Muscat grape variety of the species Vitis vinifera to produce a single-varietal wine, or any blend of Muscat grape varieties of the species Vitis vinifera when their combined volume would permit its use in a single-varietal, dual-varietal or triple-varietal wine.

Om synonymordbogen. Open Thesaurus er et interaktivt websted til at vedligeholde en dansk synonymordbog til brug i OpenOffice.org. En thesaurus er en ordbog, hvor du kan finde ord med samme eller lignende betydning. For eksempel viser søgningen for galt, bl.a. ukorrekt, unøjagtig, og forkert som synonymer.. Ordet thesausus (eller tesaurus) kommer fra latin og betyder: skatkammer

Danish: ·thesaurus, synonymicon Definition from Wiktionary, the free dictionary

Minlæring er en digital læringsplatform, som hjælper over 50.000 elever med at blive dygtigere i sprogfagene. Vores ambition er at skabe de bedste forudsætninger for læring digitalt.