tårs spodsbjerg priser, Spodsbjerg

Historie. Der har været færgefart mellem Spodsbjerg og Tårs i alt fald siden 1500-tallet, med en færgemand på henholdsvis Langeland og Lolland, hver med eneret på færgefart i én retning.Den 1. oktober 1869 oprettedes “Det forenede Dampskibsselskab for Langeland og Lolland”, som etablerede en skibsforbindelse mellem Korsør-Spodsbjerg-Nakskov.

tårs spodsbjerg priser, DSB: Find din togrejse og pris

Køb billet til din togrejse, se priser for rejser, læs om kort og billetter, se køreplaner og bliv opdateret på trafikinfo, og hvordan togene kører lige nu.

Spodsbjerg-Tårs overfarten har mistet så mange kunder i løbet af sommeren, at Scandlines bestyrelse formentlig snart vil nedlægge forbindelsen. Det er de nedsatte priser på billetter over Storebælt, der er skyld i den tabte trafik på færgeoverfarten. Til Børsen siger Scandlines informationschef, Gert Jakobsen: – Det ser meget svært ud.

SPODSBJERG: De nedsatte priser på at køre over Storebæltsbroen får nu direkte konsekvenser for den nye ejer af færgerne på Spodsbjerg-Tårs-ruten, Molslinjen. Det fortæller TV2s regionalestation TV ØST. Det er ifølge TV-stationen det lollandske transportfirma Sax-Trans, der ind til for nylig havde 10..

Spodsbjerg – Tårs ; Bøjden – Fynshav; Kontakt FDE for at indgå en aftale, hvis du ønsker at opnå rabat på disse ruter. Andre ruter med Færgen: Esbjerg – Fanø ; SamsøFærgen Hou – Sælvig; Kalundborg – Kolby Kås ; Booking Når du har indgået en aftale med FDE, vil vi tildele dig et kundenummer, som du kan bruge ved fremtidige bookinger.

Færgeruten Spodsbjerg-Tårs har siden takstnedsættelserne på Storebæltsbroen oplevet en nedgang i antallet af passagerer fra Spodsbjerg. Jørgen Jensen, direktør for Scandlines Sydfynske, mener at passagernedgangen til dels skyldes de lavere priser på Storebælt, kombineret med motorvejsarbejdet ved Ringe, der gør turen til Svendborg noget mere besværlig end ellers.

Langelandslinjen Spodsbjerg – Tårs. Mols-Linien Odden – Århus. Mols-Linien Odden – Ebeltoft. Scandlines Gedser – Rostock. Scandlines Rødby – Puttgarden. Storebæltsbroen. Øresundsbron. Forsea Ferries Helsingborg – Helsingør. Øresundsbron. Anda-Lote –

Dine busforbindelse mellem København & Rudkøbing Wi-Fi, stikdåser og toiletter gratis i bussen Ombook din rejse op til 15 min. før afgang

Priser til gående børn og pensionister 2020 Herunder ser du priser for gående billetter til børn og pensionister der ønsker at rejse med SAMSØLINJEN. Lavsæson: 12. aug 2019 – 2. jan 2020 + 3. jan – 14. jun 2020 og 17. aug – 2. januar 2021

tårs spodsbjerg priser, S 609

I 2017 betalte A/S Storebælt godt 33 mio. kr. i driftstilskud til færgeruten. Hvis overfartsprisen sættes ned på Spodsbjerg-Tårs-overfarten, betyder det sandsynligvis meromkostninger, da de flere passagerer næppe kompenserer for det direkte indtægtstab som følge af lavere priser.

Spodsbjerg Turistbådehavn er beliggende på østsiden af Langeland. Ud over Turistbåde havnen består den også af en fiskerihavn samt en færgehavn med daglige forbindelser til Tårs på Lolland. Turistbådehavnen der har plads til 180 både og optimale faciliteter blandt andet et dejligt sejlerkøkken med moderne udstyr samt køleskab og fryser.

Spodsbjerg-Tårs kræver kompensation for lavere brotakst Scandlines Sydfynske får fra 1. juni konkurrence på ruten Spodsbjerg-Tårs, hvis tyske Förde Reederei gør alvor af at sætte færgerne

To færger sejler i pendulfart mellem Spodsbjerg og Tårs, de krydser den internationale sejlrende i Langelandsbæltet, hvor der konstant er alt fra krydstogtskibe til store fragtskibe. Oplysninger om priser, tilgængelighed og andre lejevilkår er angivet af udlejeren.

Velkommen til Færgegårdens Camping i Spodsbjerg En rolig og hyggelig campingplads Færgegården åbnede første gang dørene op for gæster i 1890, og siden dengang har stedet været fyldt med historier hyggelige stunder for gæster og personale.I starten af 1950’erne åbnede Færgegården op for Campister.

Jämför Spodsbjerg till Tårs tider, priser och boka biljetter på directferries.se för att spara pengar.

Book dine billetter til MOLSLINJENs hurtigfærger fra kun 199 kroner og spar både penge og 200 kilometer på vejene.

Tag færgen fra Tårs til Spodsbjerg, og gå på opdagelse i Det Sydfynske Øhav, eller stig på færgen fra Frederikshavn til Læsø – og tag cyklen med ombord. Mulighederne er mange, når man skal på ferie i Danmark. Og det er godt, for de fleste vil formentlig vælge at holde sommerferien under danske himmelstrøg på grund af COVID-19.