tandbørster, Tandbørste

Få tandbørster leveret lige til døren. Klik ind på Webapoteket.dk og køb tandbørster online. Vi har et stort udvalg og vejleder omhyggeligt.

tandbørster, Billige tandbørstehoveder til Oral B el tandbørster

Billige børstehoveder til Braun Oral-B el tandbørster. Du er her » Billige børstehoveder til Braun Oral-B el tandbørster Med el tandbørste hoveder fjerner du op mod 25% mere tandplak i forhold til, hvis du benytter en almindelig tandbørste.

Den første og bedste eltandbørste, vi har valgt, er modellen Oral B Pro 9000. Eltandbørsten har en række spændende funktioner, herunder 3D-teknik, 40000 pulseringer samt 10500 rotationer i minuttet, hvilket gør, at vi her har med en tandbørste af højeste kvalitet at gøre.Oral B Pro 9000 har 6 forskellige børsteindstillinger, hvilket giver dig muligheden for hele tiden at indstille

Braun Oral-B – Få perfekte tænder med en Eltandbørste. Er du på udkig efter en ny eltandbørste kan vi på det varmeste anbefale en Braun Oral-B Eltandbørsterne som i vores øjne er en af de førende producenter på eltaldbørste markedet.

Køb Tandbørster hos Lomax. GRATIS LEVERING ved køb over 1.000 inkl. moms og DAG TIL DAG-levering. Se vores store udvalg af Flere produkter

Derudover har vi tandbørster fra Aquafresh, som både fås i hårde og medium, afhængig af præferencer. Du kan ydermere finde mundskyl fra Aquafresh her på siden. Så hvis du vil passe på dine tænder, og går op i mundhygiejne generelt, er det Aquafresh du skal ty til.

Curaprox tandbørste 5460 er en ultra soft tandbørste Her får du en sampak med 3 tandbørster til en god pris Curaprox Tandbørsten 5460 er vores mest populære tandbørste. Den har et lille kompakt børstehoved, der er nemt at anvende, og et ottekantet greb,

Philips Sonicare-eltandbørster med fejende bevægelser rengør effektivt mellem tænderne og langs tandkødskanten. Læs mere om den soniske teknologi, og se vores sortiment.

Der er blevet foretaget en undersøgelse, der har testet 3 måneders tandbørstning med henholdsvis manuelle og elektriske tandbørster. Ifølge undersøgelsen havde de der havde brugt en elektrisk tandbørste 21% mindre plak, end dem der havde brugt en almindelig. Dog tolker mange eksperter testen som værende temmelig optimistisk.

tandbørster, Elektriske tandbørster

Der er mange gode grunde til at investere i en elektrisk tandbørste. Find din her hos POWER og få skinnende rene tænder.

Tandbørster PRISER MED POWER – din garanti for, at den bedste kvalitet til prisen rammer din klinik. Her får du de velkendte e-power produkter sammen med en

Tandbørster. Tandbørster – eltandbørster har i de senere år opnået enorm stor udbredelse, og det er der bestemt også flere gode grunde til.Først og fremmest er de elektriske tandbørster blevet både langt bedre og meget billigere end tidligere. Desuden viser adskillige test, som er foretaget af uvildige tandlæger, at eltandbørster overordnet set børster mere effektivt og på den

Stort udvalg af Tandbørster | Engangstandbørster. Vi har billige priser og et stort udvalg af Colgate, Zendium og Tandex tandbørster og engangstandbørster med og uden tandpasta. Billig fragt og hurtig levering. +7.000 Trustpilot anmeldelser.

Disse elektriske tandbørster har vi testet. De elektriske tandbørster i testen er af mærkerne: Jordan, Oral-B, Philips Sonicare og Silk’n. Vi har testet tandbørsterne med de medfølgende tandbørstehoveder. Du betaler ekstra for gadgets. Eltandbørsterne i testen koster fra cirka 150 kroner til 2.800 kroner.

Tandbørster og tandpasta. Her finder du både tandbørster og tandpasta. LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på.

Tandbørster og krus. En tandbørste er et nødvendigt onde, men her på webshoppen får du muligheden for, at vælge en tandbørste lavet i bambus. Bambus har antibakterielle egenskaber og er biologisk nedbrydeligt. Vi har også tandbørster hvor grebet er i 100% genbrugsplast og børsterne i nylon.

Find Tandbørster produkter fra de største brands hos Beauty.dk. 53 produkter på lager, og priser fra 15,95 kr. Vi har altid fri fragt, og 1-2 dages levering direkte til døren. Og optjen BonusCash.