tandimplantat, Tandimplantat

Hvad er et implantat? Et implantat er en titaniumskrue, som indsættes og vokser fast i kæben på et tandløst område. Når titaniumskruen er vokset fast, påsætter man et

tandimplantat, Tandimplantat Randers

Tandimplantat Randers – stærk og funktionel erstatning af tænder. Et tandimplantat er en kunstig rod lavet af titanium, der vokser fast i knoglen. Et implantat er meget vævsvenligt og har en overflade der tiltrækker ny knogle. Vi anvender kun anerkendte kvalitetsimplantater fra Straumann, der stiller livsvarig garanti på selve implantatet.

Et tandimplantat er en kunstig tand, som sættes op eller ned i kæbebenet. Et implantat kan erstatte enten en tand eller flere, dette giver personen samme fornemmelse som de ”rigtige ” tænder, så man igen kan spise ordenligt, tale ordenligt.

Tandimplantat i Holbæk Der er mange fordele ved at få lavet et tandimplantat, hvis du har en eller flere manglende tænder. Helt generelt er der en tydelig tendens til kortere behandlingstider, der er et minimum af smerter og et flot æstetisk resultat, når vores patienter får foretaget implantater.

Et tandimplantat laves, så det fungerer og ligner ens naturlige tænder. De nye implantater er en fuld erstatning for ens tidligere tænder. Man plejer sit tandimplantat på samme måde som sine andre tænder. Forundersøgelse inden tandimplantat og behandlingsplan. Alle mennesker kan få implantater – dog skal man være fyldt 18 år.

Tandimplantat udformes efter din mund Er uheldet ude, og har du mistet en eller flere tænder, er et tandimplantat en ideel løsning. Hos vores klinik i Lyngby nær Virum og Gentofte har du mulighed for at få indsat et tandimplantat, så du kan få et fuldendt og flot smil.

Den hyppigste årsag til, at et tandimplantat mistes, er, at de behandlede patienter udvikler paradentose (paradentose) omkring implantatet. Dette kaldes periimplantitis og forårsages af aggressive bakteriearter, der trænger ned under tandkødsranden og får knoglen omkring implantatet til langsomt at forsvinde.

Skal vi fremstille en tandunderstøttet bro eller en implantatunderstøttet erstatning, når en patient har behov for at få erstattet enkelte tænder? Her må vi som tandlæger vurdere den videnskabelige evidens, individuelle patientforhold og klinisk erfaring samt patienternes værdier og forventninger. Implantater har som udgangspunkt en dårligere prognose end tænder, men fordelen ved at

Et tandimplantat er en god, permanent og stabil løsning, uanset om du mangler én eller flere tænder. Operationen er dog dyr, hvilket man bør tage med i sine overvejelser, før man beslutter sig for at få indopereret et tandimplantat. Hvis du mangler én tand, vil

tandimplantat, Tandimplantat

Et tandimplantat er en god, permanent og stabil løsning, uanset om du mangler én eller flere tænder. Operationen er dog dyr, hvilket man bør tage med i sine overvejelser, før man beslutter sig for at få indopereret et tandimplantat. Hvis du mangler én tand, vil

Tandimplantat –nye og stærke tænder. Få tandimplantater af højeste kvalitet. Et flot tandsæt højner livskvaliteten. Det ved enhver, der har prøvet at miste en eller flere tænder.

Et tandimplantat er en kunstig erstatning af en eller flere manglende tænder.Selve implantatet består af en lille titaniumsskrue der fastgøres i kæbeknoglen, med henblik på fastgørelse af en protetisk tand.I forbindelse med et implantater i den bageste del af overmunden, er det ofte nødvendigt også at gennemføre et sinusløft, for at forhindre at toppen af skruen stikker op i bihulerne.

Hvad er tandimplantater. Den mest enkle form for tandimplantatbehandling er at erstatte en enkelt tand. Har man mistet en tand på grund af huller, parodontose, eller ved en ulykke, vil man ofte kunne erstatte denne tand ved at isætte et implantat samme sted.Efterfølgende kan en porcelænskrone fastgøres på implantatet, således implantatet ligner en tand.

Hos SlagelseTand er du i trygge hænder, hvis du vælger at få et tandimplantat. Vi har stor erfaring med tandimplantater i Slagelse, hvilket kommer dig til gode, når vi skal hjælpe dig med at genskabe de tænder, du mangler. En tandimplantat-behandling planlægges altid sammen med dig, og vores dygtige tandlæger sørger altid for, at du er velinformeret og tryg under hele forløbet.

Tandimplantat – erfaringer ? Discussion. Min kone skal have foretaget et tandimplantat, og hun er meget bange for hvor ondt det vil gøre. Er der nogen af jer der har prøvet det og som måske kan beskrive hvad der sker, hvor lang tid det tager og særligt hvor ondt det gjorde ? 14 comments. share.

Har du brug for et tandimplantat, er vi hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense et kompetent tandlægeteam, som opererer og indsætter Straumann implantater. Der indsættes implantater både med og uden knogleopbygning. Disse kan bruges til proteser-, tryklåsproteser eller kroner og broer.

Et tandimplantat er lavet af titanium og er udformet som en lille skrue. Tandimplantater er designede til at efterligne roden af en naturlig tand. Et tandimplantat er en ideel løsning for mennesker, der ellers har sunde tænder, men har tabt en eller flere tænder som følge af f.eks. et uheld.