tandlægecentret, tandlægen.dk Lyngby Svanen

tandlægen.dk Lyngby Svanen tilbyder alle former for tandbehandling. Vi har særligt fokus på bidfunktion, hovedpine, søvnapnø og tandbehandling i narkose.

tandlægecentret, Kontakt Kjellerup Tandlægecenter

Book tid online i dag Vi tilbyder online booking til ændring af din tid til regelmæssigt tandeftersyn. Du er altid velkommen til at kontakte os – om du skal booke en tid eller hvis du har spørgsmål.

Lystrup Tandlægecenter er en top moderne tandlægeklinik. Centret har et team af tandlæger, tandplejer, klinikassistenter og kirurgisk kursist.

Vi gør dit smil lidt bredere. I klinikken har vi samlet mange års erfaring med alle almindelige tandbehandlinger. De erfaringer bruger vi til at sikre dig et sundt og velfungerende tandsæt –

TANDLÆGECENTRET 3 PRAKTISERENDE LÆGER: Dorthe Deding Kristin Kristiansdottir Peter Vognsgaard JERNBANE APOTEKET

Vi har tre klinikker. Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke.Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren. I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N.Der er parkering lige uden for døren.

Tandlæge Randers | Tandklinikken i Sundhedshuset | Tandlæger Randers: Få en tandlæge som tager hensyn til netop dig og dine behov. Mange specialer samlet i samme hus: tandlæger, tandplejere, klinisk tandtekniker og specialtandlæger. Tandlæger Randers: Du er altid velkommen til at kontakte Tandklinikken. Tandlæge Randers. Klinikken er udstyret med moderne og avanceret udstyr,

Dine tænder i centrum hos Tandlægerne Torvet 9 i Silkeborg. Se vores priser, behandlinger og bestil tid online hos tandlægen. Velkommen i vores klinik.

Kære patienter. Tandlægehuset Hillerød holder åbent. Alle behandlinger foretages i henhold til skærpede retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

tandlægecentret, Kontakt

Du skal altid være velkommen til at tag kontakt til os. Vores åbningstider er: Mandag – Torsdag: 8.00 – 18.00, Fredag: 8.00 – 16.00

Tandlægecentret er en tandlæge der ligger i Randers. Tandlægecentret er bedømt af andre 2 gange – se hvad de siger, og bedøm evt. selv Tandlægecentret eller andre tandlæger i Randers.

Tandlægecentret 9000, Aalborg, Denmark. 352 Synes godt om. En moderne klinik, hvor du møder kompetente ansatte på alle niveauer. Vi arbejder ud fra devisen:

Find anmeldelser, übningstider, billeder og videoer fra Tandlægecentret, Viborg – Tandlæger i Viborg. TLF: 86621 Søg efter andre virksomheder fra kategorien Tandlæger i Viborg på Infobel.

Du kan gå på borgerbooking.hvidovre.dk (Nyt vindue) og aflyse, flytte eller booke tid.. Hvidovre Tandpleje har 2 tandplejecentre. Enghøj i syd og Præstemosen i nord. Under hensyntagen til behandlingskapaciteten, på den enkelte klinik, er der frit valg af behandlingsklinik.

Bestil tid til behandling Ring til os på telefon: Skriv mail på: [email protected]center.dk Vi kan ringe dem op Brug formularen til højre. Online booking Hos Greve TandlægeCenter kan du booke din næste tid online via vores online booking system. Bemærk at denne funktion kun kan benyttes, hvis du

Mette er uddannet tandlæge på Århus Tandlægehøjskole i 2000. Mette har arbejdet på tandklinikken siden maj 2008 og udfører alle former for tandbehandling. Mette deltager i omfattende efteruddannelse i ind-og udland og har gennemført kontinuerligt uddannelsesforløb på Pankey instituttet i USA.

Anders Heide, tandlæge og indehaver Uddannet tandlæge 2004 fra Århus Tandlægehøjskole. Har siden været ansat i privat praksis. E-mail: [email protected] Lisbeth Ambrosius, tandplejer