telefon med abonnement, Køb din mobiltelefon med mobilabonnement

Køb din nye smartphone kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 md. Hos YouSee kan du købe mobiltelefoner med abonnement på afbetaling over 12 eller 24 md fra 199 kr. /md. Uanset hvad du vælger, får du de bedste mobiltelefoner til skarpe priser, markedets bedste abonnement og

telefon med abonnement, Mest underholdning i et mobilabonnement 2020

Her får du et mobilabonnement med masser af underholdning til 1.794 kroner for 6 måneder, hvori du får hele 50 GB data og fri tale samt adgang til streaming og masser af andre fordele. Med dette abonnement får du adgang til Telmore Musik, HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay og Bookmate.

Mobilabonnement med roaming i udlandet er i gennemsnit 22 procent dyrere end et tilsvarende abonnement, der kun fungerer i Danmark. At betale 300, 400 eller 500 kroner ekstra om året for at kunne bruge mobilen på uges sommerferie og skiferie i udlandet kan være en uforholdsmæssig høj pris at betale for et mobilabonnement med roaming.

Nu kan hele familien få fri data hos Telia. Køb ONEMORE ekstra brugere for 99 kr./md. til dit Telia ONE mobilabonnement. Du får fri data, fri tale, fri sms/mms på Nordens bedste netværk. Jo flere brugere desto billigere pris pr. bruger. Køb op til 5 ekstra brugere. Læs mere om ONEMORE ekstra brugere på telia.dk

Brugervenlig telefon med stort display Doro 8050 er den smartphone, som du kan stole på, så det bliver let og hyggeligt at holde kontakt til familie og venner. Doro 8050 er den helt enkle Android-smartphone, og den er resultatet af vores mange års erfaring og samarbejde med seniorer, der har til formål at sikre, at vores produkter og tjenester lever op til dine specifikke behov og ønsker..

Hvis du for eksempel har et mobil-abonnement med fri data, kan du for et månedligt beløb få et ekstra simkort, der kan bruges i en anden telefon eller i din iPad eller Android-tablet. På den måde sparer du det ene abonnement. De to simkort kan bruges på samme tid, så du kan surfe løs via det ene og tale i telefon på det andet.

Telefon med Taletidskort uden abonnement. Med et kort til taletid ligger dit forbrug på 0, mens du er væk. Men ulempen ved et kort med taletid er så til gengæld, at det gerne er en del dyrere set i forhold til det faste abonnement. Og hvis du har et stort dataforbrug, vil det meget sjældent være en særlig god ide at vælge løsningen med

Søger du en mobiltelefon uden abonnement, så har vi det største udvalg af mobiltelefoner til ældre. Ønsker du et abonnement sammen med en telefon, klarer vi naturligvis også det! Se vores telefon guide øverst i menuen eller ring 21 123 456 for rådgivning om valg af mobiltelefon til ældre.

Få svar på dine spørgsmål om f.eks. fakturering og betaling. Få hjælp til tv, play bredbånd og streaming. Tilmeld dig nyt om Boxer og læs mere om Boxer Bonus.

telefon med abonnement, Mobilabonnement

Mobilabonnement med roaming i udlandet er i gennemsnit 22 procent dyrere end et tilsvarende abonnement, der kun fungerer i Danmark. At betale 300, 400 eller 500 kroner ekstra om året for at kunne bruge mobilen på uges sommerferie og skiferie i udlandet kan være en uforholdsmæssig høj pris at betale for et mobilabonnement med roaming.

Hvornår kan jeg opsige mit abonnement? Afhængig af, hvilket abonnement du har, så kan der være en bindingsperiode eller en opsigelsesperiode. Når en bindingsperiode er slut, kan du opsige dit abonnement efter disse perioder: YouSee Tv: løbende måned + en måned. YouSee Bredbånd, Mobil og Fastnet: med en måneds varsel.

Konkurrencen om det bedste abonnement til udlandet er nu rykket uden for Europa, og handler i høj grad om, hvem der tilbyder gratis data i andre kontinenter end Europa. Læs med her, hvor Samlino.dk kårer Danmarks bedste abonnement til ferien.

Vi har med stor sikkerhed en telefon med knapper som tilgodeser dine behov og dit budget. Men vær opmærksom på at vi har et begrænset antal af de enkelte varer på lager. Vi forsøger altid at tilgodese vores kunders efterspørgelse og arbejder konstant på at sørge for at vores sortiment er fyldestgørende.

Så har du allerede et mobilabonnement du er glad for, men står og mangler en god og robust mobil, så har du er et stort udvalg i Nokia mobiltelefoner uden abonnement. Skulle vi imod forventing ikke have den Nokia du søger, så send os en mail. Vi gør en dyd ud af at være de første med de nye modeller – og holde fast i de gode gamle.

Med et abonnement på Falck Sygetransport kan du bestille kørsler uden visitation. Det gælder uanset din alder, om du er pensioneret eller ej, og om du har en kronisk diagnose – ja, faktisk gælder det hele din husstand og dine gæster, hvis de kommer til skade mens de er hos dig.

NOKIA 4.2 er en fantastisk telefon til prisen. Her får du mange funktioner, der ellers kun findes i langt dyrere telefoner. NOKIA 4.2 har et godt kamera, og et batteri med lang levetid.. Mobiltelefonen er som noget helt særligt i dens prisklasse lavet med et stærkt glas på både for & bagside.. Designet er både flot og funktionelt.Med andre ord er det en telefon der dækker de fleste behov.

Vi er både glade for at tale i telefon og for at skrive mails, så hvad end du vælger, sidder vi klar. Ring til os +45 33 48 05 05. Skriv til os. [email protected] Her kan du se, hvornår der er mest travlt i kundeservice. For at undgå ventetid anbefaler vi, at du ringer i perioderne markeret med grønt. Der vil du typisk skulle vente under