tenerife rejser, Tenerife

Tenerife bliver ofte kaldt for paradis øen og det er der en god grund til. Øen tilbyder et væld af oplevelser og dejligt vejr året rundt. Her er et stort udbud af hoteller fra standard til luksus.

tenerife rejser, Rejser til Tenerife med Hideaways

Rejser til Tenerife. Tenerife tilbyder noget for enhver smag: Superstrande, 42 naturbeskyttede områder, Spaniens højeste punkt vulkanen ”Teide”, delikat gastronomi og meget mere. Velkommen til Tenerife med Hideaways, vi er specialister i rejser til Tenerife i Spanien, hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din ferie.

1. dag: Tenerife. Vi flyver med SAS eller Norwegian direkte fra København til Tenerife, hvor vi lander på den sydlige del af øen. Vi sætter straks kursen mod nord til den herlige kystby Puerto de la Cruz og vores hotel i den rolige bydel La Paz, som skal være vores hjem i den næste uges tid.

Dog kræver en afbudsrejse, at du er fleksibel omkring afrejsetidspunktet og lufthavnen, du skal rejse fra. Ønsker du fuld kontrol over din rejse, anbefaler vi at kigge i udvalget af vores andre rejser til Tenerife. Oplev Tenerife med en afbudsrejse. Tenerife er en utrolig attraktiv ferieø med en

tenerife special –

Rejser til Spanien Mange kender sikkert Spanien for de skønne sandstrande og de mange solskinstimer, men Spanien er meget mere end det. Du kan opleve middelalderborge, romerske teatre, charmerende små havne, lækre vine, spændende historie og kunst, arkitektur, kultur og kulinariske oplevelser.

Tenerife er mere end sandstrande. De fleste turister leder efter billige flybilletter til Tenerife, da de ønsker at komme af sted på en afslappende badeferie. Men de færreste ved, at Tenerife også kan byde på en masse naturoplevelser med kratere, lavaørkener og store pinjeskove.

Fly til Tenerife med Norwegian. Find billige flybilletter til Tenerife med vores lavpriskalender, og book din rejse i dag!

Seværdigheder i Tenerife, De Kanariske Øer: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser og billeder af seværdigheder og ting du kan lave i Tenerife, De Kanariske Øer.

tenerife rejser, Unikke rejser til Spanien

Rejser til Spanien Mange kender sikkert Spanien for de skønne sandstrande og de mange solskinstimer, men Spanien er meget mere end det. Du kan opleve middelalderborge, romerske teatre, charmerende små havne, lækre vine, spændende historie og kunst, arkitektur, kultur og kulinariske oplevelser.

Oplev Tenerife – hele året. Vulkanøen Tenerife er en verden for sig. Solen skinner trofast året rundt over Atlanterhavets strande, mens bananpalmerne vifter fornøjet i den lune brise. Ikke mærkeligt, at lokalbefolkningen på Tenerife er indbegrebet af den spanske sjæl. Den kanariske ø har noget at sige enhver – store som små.

Tenerife Rejser. 327 Synes godt om. Velkommen til vores facebookside. Solrejser for voksne 50+ – Samvær, sjove oplevelser, vandreture, holdtræning, spa, wellness og meget mere. Håber vi ses!

Rejser. Nyreforeningen arrangerer hvert år et antal rejser til udlandet for vores medlemmer. Derudover driver vi to feriehuse i Jylland, som alle medlemmer kan leje sig ind i. Det er Rejseudvalget, som arrangerer samtlige udlandsrejser, og det er Feriehusudvalget, som har ansvaret for de to feriehuse.

Læs også: Tenerife: Fem ferier uden turister. I mange danskeres bevidsthed er Tenerife ensbetydende med charterturisme. Skræmmebilledet af vintersolens sællert er

Tenerife har været beboet fra omkring 500 f.Kr. af guancho-folket, På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start.

Tenerife rejser – ferier man bliver sund af. Hotel Se vore samarbejdspartnere her og forkæl dig selv i skønne omgivelser Kontakt Vi er klar til at besvare dine spørgsmål. Træning på plænen, i poolen, indendørs og på stranden. Varieret, sjov og hyggelig fælles træning hver dag

Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet. Eskimo-is, negerkys og bøger om Tykke Niels: Selvfølgelig må sproget følge med tiden og ord en gang imellem blive skiftet ud Internationalt Mit livs vigtigste beslutning: »Jeg sætter dig fri, min skat«, sagde jeg en helt almindelig aften derhjemme, godt fulgt på vej af endnu en syndflod af tårer