torsk i karry, Opskrift på torsk med indisk karry

Ingredienser til torsk med indisk karry (4 pers.) 500 g torskefilét 2 løg 1 spsk. rapsolie 2 cm ingefær 2 fed hvidløg 1 frisk chili 1 tsk. kanel 1 tsk. spidskommen ¼ tsk. st. nelliker 1 ds. hakkede tomater ½ lime 1½ dl græsk yoghurt Salt 2 dl ærter 1 bdt. frisk koriander. Fremgangsmåde Skær torsken i mundrette stykker.

torsk i karry, Karry

Karry-kokos-suppe med fisk Tyk og cremet suppe med masser af fyld, bl.a. lækre fisk og skaldyr. Skal du bruge den til gæster, kan det hele forberedes, bare du først damper fisken i suppen til sidst. Husk, at styrken på karrypasta varierer, så læg forsigtigt ud!

Vil du også gerne spise mere fisk? Hos nemlig.com har vi både opskrifterne, prøv fx. Amanda Seafoods opskrift på stegt torsk med tortellini og karrydip.

Stegt torsk med rød karry og fladbrød. Foto: TV 2. Grad Mellem Pers. 4 Tid 60 min. Tilberedning. RØD KARRY: Det hele blendes i en blender med en lille smule vand. Lige nok til at få blenderen til at kunne køre rundt. Kom olie og kokoscreme i en tykbundet gryde og tænd for varmen.

Torsk i mangochutney og karry Print med billeder. Print uden billeder. Tweet. Klik her for at sende et billede 2 rødløg 2 spsk karry. 1 rød peber 1 grøn peber 4-5 dl god fiskebouillon eller fiskefond ca. 600 g friske torskefileter (eller lyssej) 1-2 spsk stærk mangochutney Evt. 1 dl syrnet

Torsk i karry med sukkerærter. En spicy og cremet karry skal nok få ben at gå på, hvis den er så lækker som denne. Den hvide fisk passer rigtig godt til de asiatiske smage. Ingredienser. Sådan gør du. Kog ris efter anvisningen på pakken. Skær fisken i grove tern.

02-01-2017 – Virkelig lækker opskrift på torsk i fad med porrer og æble samt en fantastisk karrysauce med fløde.

Saucen bages op med smør, mel, mælk og bouillonterning. Smages til med karry, salt og peber. Fisken duppes med køkkenrulle, skæres i mindre stykker og krydres med salt og peber. Steg fiskestykkerne på pande i en anelse olie ca. 3 min. på begge sider.

Super lækker og nem fiskeopskrift. Torsk i fad med æble og porrer. Også kendt som Gunnars torsk i fad 🙂

torsk i karry, Torsk med karrysauce, blomkålsris og bacon

Her i Julemåneden, kan man godt have brug for noget helt andet. Noget der er let, sundt og smager velkendt og godt. Denne ret med torsk, karrysauce, blomkålsris og bacon, har jeg lavet også inden LCHF. Nu spiser vi den bare med blomkålsris istedet for almindelige ris. Blomkålsrisene er spiffet lidt op med ristet kokosmel.

Torsk i karrysauce er en forholdsvis krydret ret uden at den dog er stærk (men det afhænger selvfølgelig af den karry, du bruger – jeg bruger denne her, og den er hverken skarp eller bitter men har en dejlig ‘rund’ smag). Torsk i karrysauce 2 personer. 200-300 g torskefilet salt og peber lidt vindruekerneolie. Karrysauce: 3 tsk god karry

Skær torsk i 4 portioner, fjern evt. ben og kom 2 stykker bacon i skiver omkring torsken. Stik en stilk timian i mellem fisk og bacon. Kom dem på bagepapir i et ovnfast fad. Ovnbages ved 225 grader° i 13-15 minutter. Til risotto: varm en stor gryde op med olivenolie og

Torsk med ananas og karry. Ingredienser: 600-800 g. Torskefilet (4 personer) 2 porrer skåret i ringe. 3 gulerødder i skiver. 1 rød peber i tern. 1/2 dåse ananas i tern. 1/4 Piskefløde 38%. 1/4 Piskefløde 13%. Saften fra ananasen. Karry, salt, peber. Olie .

Udgivet i 9. april 2020 15. april 2020 Kategorier Frokost, Hovedret Tags fisk, mormormad, torsk Torsk i karry. Det er tit at det er svært at få god smag i fisk. Denne opskrift giver en rigtig god smag til fisken og spidskålsalaten passer perfekt til. Så gør det heller ikke noget at det er en relativt simpel ret at lave.

Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt. Skjær purre i skiver og paprika i biter. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i

Bagt torsk med ærtepure og nye kartofler. Dennis Knudsens opskrift på bagt torsk i ærtepure er den perfekte sommerret. Fisken serveres med bacon, dild og nye kartofler og udover at den smager lækkert og friskt, er retten tilmed også flot og farverig at se på.

Torsk i karry Heldigvis er kæresten lystfisker så det hænder, han kommer hjem fra Det gule rev med favnen fuld af torsk og vi ælsker torsk J Dog er fryseren tømt for fisk, så jeg måtte ty til Føtex’ fryseboks. Jeg har et ambivalent forhold til frossen fisk