toutouh, TOUTOUH OG STÅLE: HAR SPILLET SIN SIDSTE KAMP I FCK

Klik for at se i Bing2:35

Youssef Toutouh har efter al sandsynlighed spillet sin sidste kamp i F.C. København. Kommer du til at savne Toutouh? Og er det fair af Ståle at han ikke får flere kampe for FCK? Skriv din

Forfatter: Copenhagen Sundays

toutouh, Toutouh: FCK har lang vej til Champions League

Toutouh var med fra start i det første møde mod slovakkerne og ser frem til returmødet i København, efter at han stod over i lørdagens 1-1-kamp hjemme mod AaB i Superligaen på grund af karantæne. – Jeg spillede ikke i weekenden, så jeg glæder mig rigtigt meget,

Toutouh er en mere offensivt orienteret spiller end Delaney, som må begynde kampen på bænken. Ved siden af Toutouh skal Claudemir spille og sørge for den defensive balance. 21-årige Toutouh har været plaget af en skade i optakten til sæsonen, men er ved at være oppe i omdrejninger igen. Solbakken har før brugt Toutouh i den rolle med

Youssef Toutouh har ikke været i aktion for FC København, siden de for ti måneder siden tabte med 3-0 i Haderslev. I vinterpausen forsøgte man at finde en ny klub til Toutouh uden held, og denne sommer udløb kontrakten. Det betyder, at klubberne i Danmark sagtens kan skrive kontrakt med midtbanespilleren, selvom transfervinduet er lukket.

Vis profiler af personer, der hedder Azaddin Toutouh Toutouh. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Azaddin Toutouh Toutouh og andre, du måske

Hvad fremtiden angår, tør Toutouh ikke endegyldigt at sige, hvor han er om fem år. Men han drømmer og tror på, at det kan blive i en stor liga, at fremtiden ligger. – Om fem år er jeg 29, så forhåbentlig spiller jeg i en stor liga. Måske La Liga. Måske Premier League.

AGF ophæver kontrakten med Youssef Toutouh. Ifølge klubben er midtbanespilleren og klubben blevet enige om at ophæve kontrakten, der ellers løb frem til sommeren 2020.

Toutouh har kontraktudløb til sommer, og FCK vil gerne sælge ham i det igangværende transfervindue. »Men det kræver, at nogle vil have ham. Der har ikke været nogle henvendelser i min indbakke«, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Tipsbladet.

Toufihk Toutouh. Blegdamsvej 16E, 3. 44 2200 København N. Ruteplan. 29 86 02 32. 60 54 44 32. Del Toufihks profil. Send blomster til Toufihk med Euroflorist. Giv et bidrag. Søg efter Toufihk på LinkedIn. Registreringer på navnet. Her vises information som er offentlig tilgængelig om Toufihk. Informationen får vi fra teleselskaberne.

toutouh, Officielt: Youssef Toutouh skifter til AGF

AGF skriver i en pressemeddelelse, at klubben har hentet Youssef Toutouh, der siden bruddet med FCK har været fri på markedet. “Toutouh bliver på alle mulige måder en super tilføjelse til vores trup. Han er en spiller, der har bevist sig nationalt og internationalt, og en spiller vi i starten skal give lidt tid.

Toutouh har kontraktudløb til sommer, og FCK vil gerne sælge ham i det igangværende transfervindue. »Men det kræver, at nogle vil have ham. Der har ikke været nogle henvendelser i min indbakke«, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Tipsbladet.

Toutouh er allerede rejst til Oslo, hvor han tiltræder i Stabæk på en lejeaftale frem til nytår. AGF-sportschef Peter Christiansen forklarer lidt mere om udlejningen på klubbens hjemmeside.

Youssef Toutouh er efter en svær sæsonstart endelig ved at finde topformen, og det har smittet af i de seneste kampe, hvor midtbanespilleren har haft en hovedrolle hos FC København. Det glæder Toutouh, der mener, at han næsten er, hvor han skal være. Han har førhen vist prøver på

Et trist ægteskab er gået i stykker mellem AGF og Youssef Toutouh, der er gået fra hinanden. På papiret lignede det et godt match, da AGF hentede Youssef Toutouh i efteråret 2018, men midtbanespilleren har ikke kunne slå i gennem i det østjyske.

Toutouh har indtil videre spillet 15 kampe for AGF og scoret et mål. – Vi håber, at denne nye udfordring og luftforandring til Youssef kan være med til at booste ham som spiller, og det bliver forhåbentlig et rigtig godt ophold, der nu venter ham, siger Peter Christiansen. I Stabæk får Toutouh

VILDT SJOVT: Toutouh interviewer Verbic. Del artiel. facebook twitter Email. Ritzau [email protected] + Se kommentarer. 2018-06-07. Alka Superligaen, Mål. Superliga-nedrykker siger farvel til kulturbærer: Han har fyldt meget i truppen.

Toutouh satser på, at præstationen var god nok til endnu en startplads i søndagens lokalopgør hjemme mod Brøndby i Superligaen. – Jeg håber, jeg starter inde. Der er stor konkurrence. Hvis jeg starter, så er jeg klar. Hvis jeg ikke starter, så kommer jeg forhåbentlig ind og får en vigtig rolle.