turen går til sri lanka, Turen går til Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka. 1338 Synes godt om. Sri Lanka er et spændende og eksotisk land at rejse i. Følg Turen går til Sri Lanka for inspiration til din næste rejse. www.TurengaartilSriLanka.dk

turen går til sri lanka, Turen går til Sri Lanka af Tore E.H. Holst, Tore E.H. Holst

Bogen giver et indblik i dagligdagen i Sri Lanka og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier.

Turen går til Sri Lanka og Maldiverne Steen Ulrik Johannessen (Hæftet) Tip en ven 148 kr I øjeblikket udsolgt. Sælges af Adlibris. Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

17. august 2018 Turen går til Sri Lanka – når to familier rejser sammen. Hvor kan to familier med i alt 7 børn i alderen 10-22 år rejse hen?

Turen går til er den perfekte rejsemakker både før og under rejsen, og de viser vej til de største oplevelser for dig som rejsende. Fra Bornholm til New Delhi – og alt derimellem Det er ikke altid nødvendigt at drage langt væk for at opleve noget nyt og spændende, og de store eventyr kan ofte gemme sig lige i baghaven eller et stenkast eller to herfra.

Køb Turen går til Sri Lanka af Tore E.H. Holst som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Bogen dækker hele Sri Lanka fra de tamilske områder i nord, over bjergene, til strandene i

Bogen dækker hele Sri Lanka fra de tamilske områder i nord, over bjergene, til strandene i syd. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Sri Lanka og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur

Sri Lanka er for alvor kommet på danskernes feriehitliste, og nu kommer guidebogen, der kan hjælpe dem med at få

’TUREN GÅR TIL Sri Lanka’ dækker hele landet fra de tamilske områder i nord, over bjergene, til strandene i syd. Bogen giver indblik i dagligdagen i Sri Lanka og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur og geografi.

turen går til sri lanka, Turen går til Sri Lanka

17. august 2018 Turen går til Sri Lanka – når to familier rejser sammen. Hvor kan to familier med i alt 7 børn i alderen 10-22 år rejse hen?

En del danskere har planlagt rejser til Sri Lanka. Udenrigsministeriet fraråder ”midlertidigt ikke-nødvendige rejser”. Alle bruger rejsevejledninger fra ministeriet, men er de til at forstå?

Turen går til Sri Lanka – Dag 5, 6 & 7. mathi on 24. juli 2016 4. maj 2017. Vi fortsætter hvor vi slap

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Turen går til Sri Lanka og Maldiverne af Steen Ulrik Johannessen

Herefter går turen videre til Sri Lankas spirituelle hovedstad, Kandy, der byder på storslået, grøn natur og fascinerende kultur. Her kan du besøge grottetemplet Dambulle Rock Cave Temple og udforske Sri Lankas skønne natur i en frodig teplantage og naturskøn krydderihave.

Sri Lanka. En ø nedenunder Indien med de smukkeste strande (håber jeg, det ser sådan ud på billederne) og fantastisk surf (igen, håber jeg, det er hvad jeg har set og hørt). Først skal vi på en uges yoga-retreat i Mirissa nede på sydvestkysten og siden rykker vi lidt længere sydpå til

Turen går til Sri Lanka – rundtur. Få rejsetips om Sri Lanka: Turen foregik hen over påsken 2017 (så kostede den ikke så mange feriedage fra arbejde!). Vi landede i Colombo, og fortsatte uret rundt til Anardhapura, Sigiriya, Kandy, Ella, Yala, Galle og hjem igen via lufthavn ved Colombo.

Når turen går til Sri Lanka, kommer man ikke uden om, at landet har en fantastisk natur! I dette lille land kan man opleve alt fra de sjældne og sky leoparder, til elefanter, bøfler, hjorte, bjørne, blåhvaler og et utal af forskellige smukke fugle.