turist vestsjælland, Strøby Turist kører på nødblus

Strøby Turist har, ifølge busselskabets ejer, oprettet et nødberedskab, som står klar til at løse alle former for transportopgaver med meget kort varsel. Eksempelvis kan Strøby Turist med få timers varsel sende én eller flere turistbusser af sted for at hente strandede gæster i udlandet, primært fra destinationer i Nordeuropa og Skandinavien, lyder det fra Bjarne Nielsen.

turist vestsjælland, DOT

Turist; Flag of Germany; DOT; Find buskøreplan . Se køreplaner, afgangstider og planlagte ændringer for din bus . Kommende ændringer. Se om der er større ændringer til din rejse. Få hjælp . Find svar på de typiske spørgsmål om offentlig transport. Billetguide . Find den bedste billet

Museum Vestsjælland, omfatter de statsanerkendte kulturhistoriske museum for de ca. 285.00 borgere i Midt- og Vestsjælland – læs mere om det lokale museum. Lige udenfor byen ligger vikingeborgen Trelleborg, som er resterne af én af vikingernes store ringborge,

Vestsjælland slår nu både Aarhus og Aalborg, når det glæder turisme. Nye ønsker fra turisterne og en ny markedsstrategi har bogstavlig talt fået turismen i Vestsjælland til at eksplodere. Det viser tal fra 2014 og tal fra første halvdel af 2105. Det skriver VisitVestsjælland i en pressemeddelelse.

Fondens historie. I foråret 2003 blev der dannet et samarbejde under navnet Østdansk Turisme mellem de to regionale turismeudviklingsselskaber i Vestsjælland og Storstrøms amter, “Turist Partner Sjælland A/S” og “Fonden Turisme Region Syd – Sjælland, Møn, Lolland-Falster”, omkring fremmelse af turisterhvervet i regionen. Samarbejdet blev ledet af et koordinationsudvalg med blandt

Takst Sjælland trådte i kraft 15. januar 2017 og erstattede fire forskellige takstsystemer på Sjælland, Lolland, Falster og Møn med ét fælles takstsystem, ens rejseregler og en logisk prissætning mellem enkeltbillet, rejsekort, og pendlerkort.

Urhøj Camping er en campingplads nær Kalundborg på Vestsjælland, der sætter familielivet og de bedste rammer for en god campingferie i højsædet. Vi ønsker at gøre jeres campingferie til en oplevelse, I sent vil glemme. Vi er placeret helt ud til vandet, hvilket betyder, at I

Familie- og børnevenlig campingplads i Vipperød nær Holbæk. Kun 7 kilometer uden for Holbæk finder man Tempelkrogens Familiecamping, som er en familie- og børnevenlig campingplads med masser af sjove aktiviteter og fede faciliteter til store såvel som små. Tempelkrogens Familiecamping er med sin beliggenhed ned til det inderste af Isefjorden en af de smukkest beliggende campingpladser

Egons har mere en 30 års erfaring i alle former for buskørsel. Vi råder idag over en flåde af topmoderne busser med alt tænkeligt udstyr.

turist vestsjælland, TV

Vestsjælland oplever netop nu et kæmpe turistboom. I 2014 steg turismen i Vestsjælland med 16,4 pct. svarende til 75.000 flere overnattende turister, og i første halvdel af 2015 er turismen vokset med yderligere 10 pct.

Hvad synes andre om Winther’s Turist og Rejser? Læs alle anmeldelserne på detHitter.dk. Eller skriv din egen anmeldelse af Winther’s Turist og Rejser.

Forten 10 4300 Holbæk. Museum Vestsjælland er det statsanerkendte kulturhistoriske museum for de godt 285.000 borgere i Midt- og Vestsjælland.

Gode råd og vejledning til jeres ferie i Vestsjælland Det lokale NOVASOL kontor i Stillinge Strand er et såkaldt turist inspirationskontor. Det betyder, at I vil få en kvalificeret og professionel service, når I søger information om området og de mange oplevelser.

Tag på bustur med Ørslev Rejser. Vi tilbyder flere gode endagsture med bus til Danmark og Sverige

Region Sjælland . Lægevagten kontaktes på telefonnummer: . 70 15 07 00. Vigtig information. Al kontakt til lægevagten skal være telefonisk. Du vil komme til at tale med en læge.

NEKSELØ Den naturskønne fredede ø i Sejerøbugten, Vestsjælland. Her bor 20 fastboende og om sommeren tiltrækker øen mange turister. Øen er kendt for sit enestående og varierede plante-, fugle-

Bil kalender – Se alle vores begivenheder her og hvad der sker i nærheden af dig!