tv nord nyheder, TV SYD NYHEDER

Nyheder fra TV SYD. Hvad sker der i Syd- og Sønderjylland lige nu? Få de seneste nyheder fra TV SYD her. Vi dækker hele Syd- og Sønderjylland.

tv nord nyheder, TV 2 VEJR: Din lokale vejrudsigt for i dag og i morgen

Sådan bliver vejret i dag, i morgen og de næste 14 dage i Danmark. Få de allernyeste helt lokale prognoser for din by, og find ud af om du skal tage paraplyen frem eller om du kan hoppe i sandalerne og tage solbrillerne på.

Tidligere nyheder. TV-2 Nyhedstjenesten E-mail TV-2 fejrer 40 års jubilæum som et af de meget få bands i verden med nøjagtig den samme besætning som ved starten i 1981. oplves her hos TV2 Nord. TV-2 spillede koncert til fordel

Link til Fra TV2 Nord-vært til sportsvært på TV 2. 26. jun 2020 TV 2 henter ny redaktør hos Nordisk Film TV Peter Toldberg begynder 10. august som TV 2-redaktør på relations- og livsstilsområdet, der er afgørende genrer for TV 2, TV 2 PLAY og TV 2 FRI

TV2 Nord. 102 tusind Synes godt om. Den officielle Facebookside for TV2/NORD. Har du en god historie så tip os her: [email protected] Se også vores

TV2/Nord bruger den tætte kontakt med deres nu 19.000 venner til at jagte cases, få tips og debattere aktuelle nyheder. Den store interesser betyder, at de hver dag lægger 2-3 artikler samt spisesedlen for dagens store tv-udsendelse ud på facebook.

NYHEDER : TV-NORD går i luften fra 1. februar 2017. Se mere på Kanal Nord og vores nye hjemmeside www.tv-nord.dk

Nyheder fra TV 2/Bornholm.

23. jun. Efter flere uheld på rute 43: – Det ville være på sin plads at udvide vejen

tv nord nyheder, TV2 ØST

På tv2east.dk finder du masser af nyheder og videoer fra Sjælland og øerne. Se også vores tv-udsendelser, når du har lyst.

NYHEDER : TV-NORD går i luften fra 1. februar 2017. Se mere på Kanal Nord og vores nye hjemmeside www.tv-nord.dk

TV2 Nord leverer hver dag regionale nyheder til næsten 600.000 nordjyder. Vi udkommer på TV, vores hjemmeside, sociale medier og på denne app. Med appen på din telefon får du nyhederne fra tv2nord.dk i et simpelt format uden så mange dikkedarer. Appen er lynhurtig, så i samme sekund en nyhed finder plads på tv2nord.dk er den også i appen.

Vi er hele Lorrylands mediehus. Vi leverer hver dag nyheder, løsninger, nuancer, aktualitet og historier på nettet og i dit fjernsyn.

Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV- og radiokanaler live og on demand — når du har lyst.

Ung påvirket fører kørte galt og endte i en have. Bogklubberne for børn er tilbage 15-07-2020. Ældrefest med et kæmpe scoop 15-07-2020

Lokale og regionale nyheder fra Sjælland og Nordsjælland samt nyheder fra ind- og udland, erhverv, sport, kultur og meget mere.

På tv2østjylland.dk finder du nyheder og videoer fra Østjylland. Se også vores nyhedsudsendelser fra tv, når du har lyst.