underholdning til 25 års fødselsdag, Underholdning til 25 års fødselsdag?

Hej allesammen. Da jeg på næste lørdag skal holde surprise party for min søster som fylder 25 år, vil jeg gerne have fundet på noget underholdning til mine gæster – det kan være alverdens former for underholdning (det skal dog ikke koste noget). Jeg har prøvet at lave en slags quiz, om nogen spør

underholdning til 25 års fødselsdag, KrudtuglensMor: Festlige indslag søges!!!

oktober (25) september (22) august (20) juli (5) juni (15) Lunas fødselsdag part 2. Luna 3 år! Dukke-pusletaske til Luna! Gave til månepigens tre års fødselsdag! Nyt fra det krudtuglske hjem! Opbevaring til mit garn! Billeder fra en festlig aften 🙂 Fødselsdag part 2

UNDERHOLDNING TIL 30 ÅRS FØDSELSDAG Jeg tilbyder underholdning til 30 års fødselsdag med 1 eller 2 bugtaler masker eller som tryllekunstner eller lidt af begge dele Bugtaler showet tager udgangspunkt i stikord om gratulanten og kan vare op til 20-25 min – mange gange varmer jeg lige publikum op med en blanding af komik og magi

Jeg har både optrådt til firmafester, barnedåb, været et sjovt indslag hos en dagpleje, været underholdning til konfirmation, fødselsdage, polterabend, bryllup, julefrokoster, været surprise til et 25 års jubilæum, sølvbryllup, guldbryllup, 90 års fødselsdag og meget, meget mere.

Jeg fylder 25 her i slutningen af juni og skal holde en tøsefest for en blanding af staldveninder, gamle veninder, kusiner osv.. Vi bliver ca 10 piger i alderen 20 – 30 år. Jeg havde egentligt tænkt mig at vi skulle til byfest med live musik, spisen, fri drikkelse og så havde jeg arrangeret overnatning og transport til

Underholdning til 50 års fødselsdag??? 25. oktober 2015 Niels53. Hej Pia. Vi har set at din sjove hattesang er nævnt her og skal også snart til en 50 år fødselsdag hos en sød veninde vi vil drille lidt på den kærlige måde og vi ville være glade for om du ville have ulejlighed med at sende sangen til os p

Et billigt grin i selskab med “Myrna” hvor der er (latter) garanti for komik og underholdning i højt tempo,skræddersyet ud fra dine stikord og lynhurtig improvisering – Ikke kun hovedpersoner- men andre gæster kan også regne med at komme lidt i centrum 😉 .. Alt fra konfirmation, privat-,by- og firmafester. 20 års erfaring. Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende godt tilbud

Hej Pokernet, Min søster holder snart 30 års fødselsdag i fællesskab med en veninde. Jeg ønsker i den forbindelse at overraske med lidt underholdning – det virker til, at hun forventer det 🙂 Problemet er dog, at jeg langt fra er kreativ, og jeg søger derfor inspiration.

Det har jeg prøvet – dog ikke til en konfirmation, men til en festlig fødselsdag. Du skal naturligvis mærke efter om talen passer til selskabet, anledningen og til stemningen. Talen skal fremsiges pjattet og absolut ikke være et seriøst indslag, for gæsterne skal turde at være med på

underholdning til 25 års fødselsdag, Underholdning til fødselsdag – Entertainer …

UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAG Jeg tilbyder underholdning til fødselsdag med 1 eller 2 bugtaler masker eller som psykologisk tryllekunstner eller begge dele Bugtaler showet tager udgangspunkt i stikord om gratulanten og kan vare op til 20-25 min – ofte laver jeg 5-10 min blanding af komik og tankelæsning inden maskerne kommer på.

Underholdning Til Fødselsdag – 80års, konfirmationer, bryllup, underholdning, festarrangementer, konfirmation, konfirmationsarrangementer, dinnermusik

Det har jeg prøvet – dog ikke til en konfirmation, men til en festlig fødselsdag. Du skal naturligvis mærke efter om talen passer til selskabet, anledningen og til stemningen. Talen skal fremsiges pjattet og absolut ikke være et seriøst indslag, for gæsterne skal turde at være med på

Rie Skriver , 50 ÅRS FØDSELSDAG. “Jeg må simpelthen med denne hilsen sige jer alle tre tak for en uforglemmelig – sjov og meget professionel underholdning til Lars’s 50 års fødselsdag. Sjældent har vi grinet så meget og alle gæster har med tilbagemeldinger takket for jeres gode underholdning. TAK.” Elin , 50 ÅRS FØDSELSDAG.

60 års fødselsdag HJÆLP!! Hejsa HG’er. Jeg står og skal til min pap mors 60 års d. 25 okt. og mig og nogle andre søskende vil gerne lave noget underholdning. Og vi er kommet i tanke om at lave nogle prøver til fødselareren,

En festlig tale til en 70 års fødselsdag, vil fødselaren helt sikkert sætte pris på. At få ridset fortid, nutid og fremtid op er slet ikke så ringe, og med så mange år på bagen er der sikkert nok af materiale til

Ravn Design: 25 års fødselsdag Underholdning til 25 Års Fødselsdag ⇒ Se de Bedste Ideer samlet her Den Ødsle Gud | Marie Louise Lieberoth Wadum HandmadeByZacho: Kort til sølvbryllup og fødselsdag fødselsdagskort, personligt kort, held og lykke mønt

Skal du arrangere underholdning til en 40-års fødselsdag? Her har du en rigtig underholdende quiz lavet specielt til 40-års fødselsdagen: “40 år af minder”, er opbygget med varierede og spændende spørgsmål relateret til årstal gennem de sidste 40 år, hvor der skete store begivenheder i både Danmark såvel som i verden. Spørgsmålene er indenfor en