ur med skridttæller, Pulsur & sportsur

Med det bedste løbeur eller sportsur kan du gøre oplevelsen endnu bedre og hele tiden følge med i, præcis hvor meget du forbedrer dig. Værd at vide, når du skal finde et pulsur Der findes rigtig mange lækre modeller at vælge imellem, og når du skal finde det helt rigtige puls-ur, er det derfor let at ende med noget, der slet ikke lever op til dine forventninger.

ur med skridttæller, Endelig et fedt armbåndsur med skridttæller

Ingen af de egenskaber plejer normalt at forbindes med en aktivitetsmåler, du bærer om armen, men Withings’ nye Activité er ikke som alle andre. I stedet for at ligne noget, du eventuelt kunne slippe af sted med på løbebanen, har Withings helt enkelt taget et klassisk ur og lagt en skridttæller ind i det.

Hvis du ikke har et ur med . skridttæller, er . BBC. micro:bit smart nok til at tælle dine skridt. Så lad os komme i gang og komme ud at gå! Find opgavesættet her. Læs op. Facebook. Twitter. Kopier link. Gå til forsiden af dr.dk. Nyheder; Seneste nyt;

Sportsboddy Veryfit V1 er det mest solgte ur med skridttæller. Du får et aktivitetsur i et lækkert og stilrent design, som er let at betjene og anvende. Der medfølger mange funktioner som for eksempel en søvntracker, som måler på din søvn. Dermed kan du få et klart overblik over din søvn, og se om du prioriterer søvnen nok.

Med mange skridt i fødderne er det vigtigt, at dit fodtøj også passer til dit arbejde. Vores skridttællerne er af god kvallitet og fås i mange modeller. Alle skridttællere har flere funktioner.Tæl dine skridt med vores populære skridttæller fra Omron. Skridttælleren fås i flere farver. Mangler du skridttæller til dit arbejde.

SELECT SKRIDTTÆLLER LCD skærm Angivelse af tilbagelagt distance Angivelse af forbrændte kalorier Automatisk slukning

Vivofit 4 er ikke bare en skridttæller men et ur der måler din aktivitet. Uret kan automatisk registrerer din gang, løb, cykling, trappegang, svømning med mere. Uret har 1+ års batteritid og er vandtæt så du også kan bruge det til svømmetræning hvis ønsket.

Select Skridttæller Vejl. Pris: 125,-Hold styr på hvor mange skridt du har taget i løbet af dagen, med Skridttælleren fra Select. Funktionsoversigt: Skridttæller Mulighed for indstilling af skridtlængden Km. Kalorier Brugervejledning er vedlagt.

Men allerede nu har Garmin lanceret en forbedret udgave af det flotte armbåndsure med skridttæller og aktivitetsmåling. Garmin Vivomove HR Sport uret henvender sig til brugere der ikke ønsker et “tungt” udseende GPS ur, eller et smalt armbånd med aktivitetsmåling, men et klassisk ur i et flot dynamisk design med skridttæller, diskret pulsmåling, søvnovervågning og opkobling til en

ur med skridttæller, Skridttæller Test → Få råd inden du køber en …

Med en Beurer skridttæller kan du hver dag holde øje med dit bevægelsesniveau. Den største fordel du vil opleve med dette ur, er, at du kan synkronisere den med din iPhone eller Android. Du kan hente en app, hvor du kan se et overblik over den seneste uge eller måned.

Et ur er ikke bare et ur. Markedet for ure er blevet så bredt, at det svære ikke er at finde et ur der passer til én, men om man har råd, til alle dem man kan lide. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige ur til dig. Klik dig videre via vores link, så finder du ur med skridttæller og alt det bedste fra urets verden.

Smart Fit V3 er det perfekte ur med skridttæller og kalorietæller for dig med en aktiv livsstil. Uret kan tracke din aktivitet og give dig dagligt overblik.

Hold styr på træningen med denne utrolige multifunktionelle Smart Fitness-tracker nyhed, med mange smarte opdateringer såsom EKG måling af din hjerterytme. – Uret har et væld af praktiske funktioner, inklusiv Bluetooth opkald og mulighed for at administrere dine daglige rutiner med en skridttæller, kalorietæller og søvnmonitor, blodtryksmåler, EKG måler, søvnkontrol, phonefinder og

En livsstilssygdom kan nemlig være svær at komme af med igen, når man først har fået den, og derfor kan en skridttæller være en god investering for mange danskere, så man kan få et indblik i, om man nu er så aktiv, som man tror, eller om man er mindre aktiv, end man havde regnet med. Det anbefales, at man går mellem 10-12 tusinde skridt om dagen, men det er et urealistisk tal for

Klik for at vise

Dette ur er reelt en telefon, men er uden internet adgang, adgang til sociale medier og mange af de andre funktioner, som man gerne vil undgå af sit barn skal beskæftige sig med. Til gengæld kan man ringe til uret og snakke med sit barn, og barnet kan ligeledes nemt ringe til foruddefinerede numre, som

Med disse ure får du utrolig meget ur for pengene. Urene er vandtætte ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at de kan tåle at komme med i bad, og du kan svømme med dem. Det analog design er suppleret af en dykkerkrens, der ligeledes kan fungerer som et godt redskab til at lære sit barn klokken.

Køb Select Skridttæller i Sort til 200 kr. Se vores store udvalg af Elektronik hos SPORTMASTER – Fri fragt og retur