vi lister os afsted på tå, Vi lister os af sted på tå : læs teksten og download …

Vi lister os afsted på tå når vi går ud og røver. vi røver bare det vi må og det vi nu behøver. Nu ligger mørket over land, i byen sover alle mand. Vi drager af gårde med sæk og med spand både Kasper og Jesper og Jonatan Hos byens bager går vi ind, men røver kun lidt smuler: lidt brød, lidt mel, en slikkepind og tusind sukkerkugler.

vi lister os afsted på tå, Vi lister os afsted på tå sang — vi lister os af sted

Vi lister os afsted på tå Vi skal gå hånd i hånd. Vuffeli vov . Vi lister os af sted på tå, når vi går ud og røver. Vi røver bare, det vi må og det vi nu behøver. Nu ligger mørket over land I byen sover alle mand Vi drager af gårde med sæk og med spand – både Kasper og Jesper og Jonathan.

PDF-fil

vi lister os afsted pÅ tÅ nÅr vi skal ud at jage vi jager bare dem vi mÅ og dem vi nu vil smage nÅr mØrket falder over land vi lister af med klo og tand vi lurer og lister sÅ stille vi kan men bli r snuppet med zoom af en fotomand. title: vi lister.cdr created date:

Mel: Vi lister os afsted på tå Når sommeren er på retur, og regn afløser varmen, så drager vi på svampetur med spånkurv over armen. Vil du ha kantarel især, så skal du se blandt egetræer, her står den på skovbunden lækker og gul li’som kamfluesvampen, hvis stok er hul. Går du i bøgeskoven hen, så siger det sig selv, at

Melodi: Vi lister os af sted på tå. Vi lister os af sted på tå Når vi går på aktioner Vi er de ræve røde få der starter revolutioner Vi kaster bomber, grus og sten En molotov, en lille en Med nydende blikke i øjnene små Vi er farlige kan I jo nok forstå. På ambassaden gå vi ind med bomber gemt i lommen De ser os straks og råber op

PDF-fil

Kasper og Jesper og Jonathan (Vi lister os afsted på tå) Katinka Katinka Kom maj du søde milde Kong Kristian stod ved højen mast Køb blomster køb blomster Lili Marleen Lille sommerfugl Livstræet Lundeborghymnen Lykken er ikke gods eller guld Lykkeskoen

Melodi: “Vi lister os af sted på tå” fra Folk og Røvere i Kardemommeby. Tilbage Forside Frem . Hvis du sku’ være morgensur og godt vil dulme sorgen så er vor medicinmands kur et superfriskt “godmorgen!” Men ved han også nok besked om overdosers farlighed? “Halløjsa! Godaw!

Hillerød: »Vi lister os afsted på tå, når vi går ud og røver. Vi røver bare det vi må, og det vi nu behøver«. Langt de fleste kender historien »Folk og røvere i Kardemomme by«, der blev skrevet af nordmanden Thorbjørn Egner i 1955.

7 F Vi lister os afsted på tå 6 C Den lille frække Frederik 6 D Fra Engeland til Skotland 6 G Fra Tyskland uddrog en flok spillemænd 6 C Hist, hvor vejen slår en bugt 6 C Hønsefødder og gulerødder 6 G Jeg elsker de grønne lunde 6 F Jeg er ikke som de andre

vi lister os afsted på tå, Eventyrteatrets børn: Børneparty – dba.dk – Køb og …

Eventyrteatrets børn: Børneparty 2, børne-CD, CD og cover i god stand VG+/VG+ 1995 – EEC 703185321919 Børn fra Eventyrteatret synger sange som Vi er dem, Wulle Wap sangen, Fy fy skamme, Lillebror, Otto er et næsehorn Tarzan Mamma Mia, Vi lister os afsted på tå og mange flere. Se billede af bagside for samtlige titler. Jeg sender op til 8 CD´er for 39,- uden omdeling med GLS. Over 8 CD

Her er en lille uldtot der lister sig afsted på tå, ikke mange uger gammel.. Jeg kom, efter mit indlæg i går med vores posekat “Misser”, til at tænke på, hvor lille han var da vi fandt ham (på vores families høloft)..for 2 1/2 år siden..

et lille bidrag,jeg håber i vil smile over 🙂 glædelig jul til jer og alle andre herinde 🙂 de 3 blå røvere. 1. Vi lister os afsted på tå. til kup i en regering. vi røver fra de syge og små, og dem

Check out Vi Lister Os Afsted På Tå by Eventyrteatrets Børn on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD’s and MP3s now on Amazon.co.uk.

Bind 3 består af 28 kendte sange, bl.a.: Hvis du ser en krokodille i dit badekar, Hønsefødder og gulerødder, Papegøjen fra Amerika, Om lidt, Hvem kan sejle foruden vind, Vi lister os afsted på tå, Bim bam busse, Der sad to katte på et bord og Jutlandia. Til bogen hører også spilletips og musikopgaver skræddersyet til hver sin sang.

Vi lister os afsted på tå. August 29, 2013. Elsker at vi så småt går ind i sæsonen for lokalt rov i byens vejkanter og skovområder. Igår havde jeg lidt halvtravlt, så det blev ikke til det helt store – men alligevel fik jeg nappet mig en portion hyben, mirabeller og et par kviste bær.

Selvom foråret stille og roligt er ved at være på vej, skal der også være plads til sjov foran fjerneren. Vi har samlet tre sjove spil til den kommende måned, et til de mindste og to til de voksne. Vi lister os afsted på tå når vi skal ud og røve S. ly Cooper er om noget andet en moderne fortolkning af Robin Hood.

Scopri Vi Lister Os Afsted På Tå di Eventyrteatrets Børn su Amazon Music. Ascolta senza pubblicità oppure acquista CD e MP3 adesso su Amazon.it.