viaplay med chromecast, Brug din Chromecast som trådløs tv

Med Chromecast kan du trådløst spejle film, serier og tv-kanaler fra Stofa WebTv op på din tv-skærm ved at bruge Stofa WebTv-app’en på din smartphone eller tablet. 1. Sæt din Chromecast i dit tv og download Google Home-app’en. Den skal du bruge til at forbinde din Chromecast til dit wifi.

viaplay med chromecast, Boxer Kundeservice

Chromecast 1., 2. og 3. generation og Chromecast Ultra. BEMÆRK. Hvis du har udfordringer med Viaplay, skal du kontakte Viaplay support. Du kan også finde hjælp her. BEMÆRK: Har du allerede abonnement på Viaplay Film & Serier, som du betaler for, så skal du selv opsige det hos Viaplay.

Viaplay fungerer til de fleste platforme og enheder og fungerer med AirPlay og Chromecast. Man kan se Viaplay på mobiltelefoner, tablets og computere og kan ses enten via apps eller browser. Viaplay ligger niveauet under de bedste tjenester til streaming af film og tv-serier, men vinder meget på sportindhold, der dog koster ret meget om måneden, nemlig 269 kroner.

Sæt Chromecast i HDMI-indgangen på dit fjernsyn, og tilslut strøm. Nu kan du streame din yndlingsunderholdning direkte fra din telefon med et enkelt tryk. Se tv-serier, lyt til playlister og meget mere. 1 Du kan stadig bruge din telefon som normalt, mens du streamer. 1. Kræver et fjernsyn med HDMI-port og en kompatibel mobilenhed.

Sådan gør du: Åben din internet browser og gå til Viaplay.dk ; Tryk på Log ind i øverste højre hjørne og log ind med den e-mailadresse og det kodeord, brugt til oprettelse af din Viaplay konto og tryk på Log ind; Tryk på Cast-ikonet (ikonet af en skærm med signal i nederste venstre hjørne) og vælg din Chromecast; Vælg den ønskede kanal og den vil nu blive afspillet på dit TV

Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP] Lasse Olsen 24. marts 2015 0 kommentarer Hvis du er en af de mange ejere af en Chromecast, har du muligvis 3 måneders gratis Viaplay og Play Musik tilgængelig.

Ny Chromecast på vej. Google lancerer snart en Chromecast-tv-boks med Android TV og fjernbetjening. En konkurrent til Apple TV? Googles Chromecasts er

Naturligvis bliver der adgang til flere apps via Google Play så også Viaplay, TV 2 Play og flere andre tjenester kan bruges på enheden. Aktuelt er der ingen forklaring på hvorfor Google pludselig ændrer strategi og udvikler en ny Chromecast med fjernbetjening på Android TV-platformen.

Med Viaplay Total har du direkte adgang til alt sport, fighting (på nær Pay Per View), alle serier, børneudvalget samt alle Viaplays film til streaming, køb og leje. Du har naturligvis mulighed for at se alt indholdet på forskellige enheder, hvad end du ønsker at bruge din smartphone, computer, tablet, Apple TV, Smart-TV, Chromecast eller spillekonsol.

viaplay med chromecast, Ny Chromecast på vej – Ekstra Bladet

Ny Chromecast på vej. Google lancerer snart en Chromecast-tv-boks med Android TV og fjernbetjening. En konkurrent til Apple TV? Googles Chromecasts er

Sæt Chromecast i HDMI-indgangen på dit fjernsyn, og tilslut strøm. Nu kan du streame din yndlingsunderholdning direkte fra din telefon med et enkelt tryk. Se tv-serier, lyt til playlister og meget mere. 1 Du kan stadig bruge din telefon som normalt, mens du streamer. 1. Kræver et fjernsyn med HDMI-port og en kompatibel mobilenhed.

Med Viaplay har du adgang til underholdning for hele familien – film, serier og alle børnenes favoritter. Se Viaplay på din computer, Chromecast, Apple-TV, mobil, tablet eller på dit Smart-TV. Uanset om det er den daglige tur til og fra arbejde, den lange tur tværs over landet eller togturen til udlandet, kan du underholde dig med Viaplay.

Når jeg streamer TV2 News eller Viaplay til mit tv med Chromecast (gl. udgave), fryser billedet engang imellem, før udsendelsen kører videre. Det sker kun med Chromecast, og ikke når jeg blot ser News eller Viaplay på min pc monitor. Hvordan kan det være? Er det mit bredbånd, der er for langsomt?

Få 3 måneders Viaplay med Chromecast. Godt gemt i Chromecast-appen til Android og iOS kan du nemlig tjekke efter tilgængelige tilbud, som følger med den lille streamingenhed. Herefter vil du blive ført til Google’s hjemmeside, der fremviser de aktuelle tilbud for dig og lader dig indløse dem.

Hej.. Jeg har endnu et spørgsmål Er der andre herinde, der har benyttet sig af tilbuddet fra Elgiganten om at købe en chromecast og i den forbindelse få 3 mdrs. Viaplay med? Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg benytter mig af Viaplay. Jeg har skrevet og spurgt Elgiganten, men de har bare sendt

Viaplay Rabatkode Chromecast. Desværre er det fantastiske Chromecast tilbud på 4 måneders gratis Viaplay med køb af Chromecast ikke længere tilgængelig. Derfor anbefaler vi i stedet, at du bruger benytter dig af standardtilbuddet med en måneders gratis streaming, og at man tilmelder sig sportspakken, så du kan se formel 1 i lange baner.

Tredje generation af Chromecast (eller Chromecast 3) er en rund, matsort puck (anden generation havde blank overflade) med et kort HDMI-kabel fastmonteret og et micro USB-stik til strøm. Du slutter pucken til en ledig HDMI-port på dit TV og forsyner enheden med