viggo hestlund efterskole, ViGGO

ViGGO.DK A/S. Vesterlund Efterskole. Autoudfyldt af din browser. Glemt din kode? Brug for hjælp? ViGGO.DK A/S

viggo hestlund efterskole, Gymnastikefterskole i Vestjylland

Gymnastikefterskole med høje ambitioner. Brejninggaard Efterskole er en gymnastikefterskole med 9. og 10. klasse. Vi har høje ambitioner, når det gælder alle former for gymnastik, og vi tilbyder linjefag inden for bl.a. TeamGym, tumbling, rytme og dans, spring og Grand Prix.Du kan også prøve kræfter med kreative, sportslige og praktiske fag.

På efterskolen følger vi hele tiden med i udviklingen af coronavirus i Danmark, og vi følger myndighedernes retningslinjer. Vi opfordrer til god håndhygiejne, og har opstillet spritdispenser ved indgangen, som vi henstiller til at alle benytter.

Hent Mozilla Firefox, en gratis browser. Firefox er skabt af en global nonprofit-organisation, der arbejder ihærdigt på at give den enkelte bruger kontrol på nettet. Hent

Uanset om du er til fodbold, håndbold, roning, adventure race eller fitness, så har vi sportslinjen til dig! Se mere om Lægården på vores website.

Friskolen på Magleby Fri- & efterskole er en lille friskole med plads til cirka 50 elever. Alle kender alle, passer på hinanden og er venner på tværs af alder og interesser. Vores klasser er samlæste af tre til fire klassetrin. Der er næsten altid to lærere til hver klasse og højst 16 elever i hver klasse.

Du kan også tage 9. klasse på Lyngs. Få alt det bedste fra en seriøs 9. klasse med alle krav om pensum, undervisning og prøver. Tilføj venner for livet og unikke oplevelser og du har opskriften på et år i 9. klasse på Lyngs Idrætsefterskole.

VELKOMMEN TIL NØV. Nøvlingskov er en efterskole, hvor fællesskabet er i centrum. Vi er gode til at have øje for hinanden og tage hensyn til hver enkelt elev. Respekt for forskelligheden både blandt elever og ansatte er vigtig for os, og vi forventer, at alle bidrager aktivt

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab. Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin.

viggo hestlund efterskole, Hent Firefox — Gratis browser — Mozilla

Hent Mozilla Firefox, en gratis browser. Firefox er skabt af en global nonprofit-organisation, der arbejder ihærdigt på at give den enkelte bruger kontrol på nettet. Hent

Skrødstrup Efterskole ligger i en lille hyggelig by, der er omgivet af flot natur, og med kun kort afstand til Danmarks flotteste fjord. Byen Skrødstrup ligger ca. 6 km syd for Mariager, og giver god mulighed for bl.a. hyggelige ture ind til den flotte by og kajakture på fjorden i naturrige omgivelser.

På Galtrup Efterskole har vi to mottoer, som vores skole og hverdag er bygget op omkring. Vi skal være “kaptajn i eget liv” og “gode til ikke at være ret gode”. Alle er forskellige, og succes er indsats, læring og livsglæde – før resultater. Stærkt sammenhold, musik og sport i et internationalt miljø. Det er en mærkesag, at vores elever udvikler sig både fagligt, socialt og personligt.

Løgumkloster Efterskole er en kristen efterskole med en almen, bred profil – Vi forbereder til virkeligheden efter efterskolen med undervisning rettet mod gymnasiet og erhvervslivet med støttetilbud til de elever, der har brug for det. Vi har læsehold for elever med læsevanskeligheder. Vi har linjer indenfor: E-sport, drenge- og pigefodbold og desuden her vi et væld af spændende valgfag.

Undervisning Finderup Efterskole adskiller sig på flere måder fra andre efterskoler. Der er niveaudelt undervisning i alle fag, og der undervises i mindre hold, så der er ro og ekstra tid til den enkelte elev. Undervisningen er både struktureret og varieret for at fastholde både koncentration og motivation.

brÅskovgÅrd efterskole · brÅskovvej 59 · 8783 hornsyld · tlf.: 7568 7322 · e-mail: [email protected]

Læs værdigrundlag for Nislevgård efterskole for ordblinde, se undervisningsplan, regler, medarbejdere, kalender og meget mere. Efterskolernes Dag! Kom og besøg os på Efterskolernes Dag Søndag d. 27. september. Vi holder åbent hus fra kl. 13-17. Undervisning. Forældresiden. Hvem er vi.

Med mulighed for spændende linjefag som eSport, Foto, Ridning, Kunst og Design, Outdoor og African Adventure kommer du aldrig til at kede dig på Skrødstrup. Prøv også vores anderledes 10. klasse: 10. All