vikaren fra helvede, Vikaren fra helvede giver sønderlemmende kritik af SF …

Vikaren fra helvede giver sønderlemmende kritik af SF SF løb fra sine løfter og førte en principløs politik direkte vendt mod partiets egne vælgere, siger Hønge

vikaren fra helvede, »Vikaren fra helvede« kom ind i SF

SF’s Karsten Hønge fik i 2014 øgenavnet »Vikaren fra helvede«, da han kom i Folketinget for sin sygemeldte partifælle Anne Baastrup. Han holdt sig ikke pænt i baggrunden, men kritiserede kraftigt regeringens salg af aktier i Dong til Goldman Sachs.

Vikaren fra helvede, Karsten Hønge, der i 2014 sagde sin daværende SF-formand Annette Vilhelmsen midt imod på landsdækkende tv i sagen om det omstridte DONG-salg og året efter snuppede det fynske mandat fra samme Vilhelmsen, bliver nu en del af SF-folketingsgruppens daglige ledelse.

60 SF’s Karsten Hønge fik i 2014 øgenavnet »Vikaren fra helvede«, da han kom i Folketinget for sin sygemeldte partifælle Anne Baastrup. Han holdt sig ikke pænt i baggrunden, men kritiserede kraftigt regeringens salg af aktier i Dong til Goldman Sachs.

“Vikaren fra Himmerige” blev hun straks døbt af medierne og det danske folkevid. En pendant til “Vikaren fra Helvede” – i form af SF’s Karsten Hønge i sin tid. Isabella var et frisk pust, der havde argumenterne i orden og ordet i sin magt. Selv ikke TV2 studievært

Vikaren fra Helvede vender tilbage SF’s Karsten Hønge vendte hjem til Mors for at puste liv i en død partiforening forud for kommunalvalget

Vikaren fra Helvede vil permanent til Bruxelles. Den bramfri Karsten Hønge, der i sin tid blev kendt som Vikaren for Helvede, siger til avisen, at det er hans mulighed for at give dem, der “er på røven i Europa”, en tillidsmand, der kan tale deres sag.

Fyn: Med udsigten til kun at få ét mandat på Fyn varmer SF op til et djævelsk opgør, hvor hele øen bliver slagmark. Karsten Hønge – kendt som vikaren fra helvede – er Annette Vilhelmsens rival i kampen om personlige stemmer.

Lokalpolitikeren fra Fyn Karsten Hønge blev lidt af et fænomen, da han spillede en markant rolle i SF’s exit som regeringsparti. Karsten Hønge var vikar i Folketinget for sin sygdomsmeldte partifælde Anne Baastrup, og han fik hurtigt tilnavnet “vikaren fra helvede”, da han åbenmundet var modstander af salget af Dong til amerikanske Goldman Sachs.

vikaren fra helvede, vikaren fra helvede Archives

Tag Archives: vikaren fra helvede; Tag Archives: vikaren fra helvede. Derfor elsker vi vikaren fra helvede. februar 6, 2014 1 Kommentar. Karsten Hønge fra SF er mere end vikar. Han blev drengen i Kejserens Nye Klæder, der fik udstillet alt det, vælgere er trætte af

Vikaren fra Helvede vil permanent til Bruxelles. Den bramfri Karsten Hønge, der i sin tid blev kendt som Vikaren for Helvede, siger til avisen, at det er hans mulighed for at give dem, der “er på røven i Europa”, en tillidsmand, der kan tale deres sag.

Vikaren fra helvede?.tror jeg nu ikke at jeg er blevet! Dén titel lader jeg SF’s Karsten Hønge om at beholde helt for sig selv. Men når dét så er sagt, så er jeg sgu’ lidt brugt efter 14 dage som fuldtids-stand-in for den engelsklærer, der endnu ikke er kommet retur til Sandkassen.

Noget værre ser det som bekendt ud for partifællen Karsten Hønge kendt som ‘vikaren fra Helvede’. Han er netop blevet valgt til EU-parlamentet men vil hellere fortsætte i

58-årige Karsten Hønge går under navnet Vikaren fra Helvede, da han som stedfortræder i Folketinget i 2014 pustede liv i SF’s kritik af regeringens salg af Dong-aktier til Goldman Sach. Hønge sagde dengang daværende SF-formand Annette Vilhelmsen imod på landsdækkende tv i sagen om det omstridte salg.

Karsten Hønge, der blev døbt “vikaren fra helvede”, kan igen genkende SF efter den turbulente regeringstid.

Skjult kamera i tandlægestolen – vikaren fra helvede. Go’ morgen Danmark og Go’ aften LIVE. 23. august 2018 · “Jeg har en lille hammer, og så banker vi den ud”

Vikaren fra helvede kan sende Anette Vilhelmsen ud af Folketinget. 3. jun 2015. Aske Folkmann Drost [email protected] 3. jun 2015. Tømrersvenden Karsten Hønge SF kom ind som vikar i Folketinget midt under den krise, der endte med at SF forlod regeringen. Han kæmper for at komme tilbage.