vild med dans vinder 2013, Vild med dans finale 2013

Vild med dans finale 2013. men her i “Vild med dans” har jeg ikke kunnet tænke på finalen, før den har været inden for rækkevidde. Det er gået op og ned, og vi har været i omdans to gange. Derfor er det fantastisk, at vi står i finalen, og det vil være stort, hvis vi vinder.

vild med dans vinder 2013, Vild med dans 2017 odds: Hvem vinder 14. sæson og hvem …

Den ottende september vender Vild med dans tilbage til de danske fjernsyn, når TV2 sender 14. sæson af det populære program. Som sædvanlig bliver 12 kendte danskere parret med professionelle dansere i kampen om dansetronen. Som vi kender det fra de tidligere sæsoner, så

Allan vinder vild med dans. 51 likes. Allan vinder! ALS til 1234

‘Vild med dans’ vender tilbage med en ny sæson i 2012, mens TV-seerne må vente lidt længere på at se, hvordan Birgitte Nyborg klarer sig i valgkampen, når næste sæson af ‘Borgen’ sendes i 2013. Du kan se ‘Voice – Danmarks største stemme’ lørdag aften kl. 20.00 på TV 2. Sune Jørgensen ([email protected])

Uffe Holm og Karina Frimodt Vild Med Dans 2013. 3281 Synes godt om. Uffe Holm og Karina Frimodt danser i TV2´s ´Vild Med Dans´ 2013.

Tidligere ‘Vild med dans’-vinder og musical-stjerne Silas Holst gik så vidt som at kalde det ‘sæsonens største overraskelse, hvis Allan ikke kommer i finalen’, som han sagde til tv2.dk – Jeg er slet ikke i tvivl om, at Allan kommer i den finale. Det tror jeg efterhånden ikke, der er nogen, der er’, lød det fra tv-kanalens danseekspert.

Oddschef ved Bet25, Morten Olsen fortæller at han ser den tidligere grand prix-vinder som klar favorit til at vinde Vild med dans ”Efter de 12 par er blevet dannet, er Emmelie de Forest fortsat vores favorit til at hjemtage trofæet. Hun opnåede en enorm kendisfaktor efter sin triumf ved Eurovision Song Contest i 2013”, siger Morten Olsen.

Jeg skal ikke se ‘Vild med dans’, men er blevet tvunget til at skrive om det på arbejde, så hermed lidt muligheder til dig Mads Laudrup giver odds 10,00 hos Betsafe. Danske Spil har ham som favorit, mens de andre har ham som næststørste favorit. En ting er Laudrup-navnet, noget andet er, at han danser (og flirter) med Claudia Rex, som i sig selv er kendt.

Spil på Vild med Dans 2020. Det er muligt at spille på hvem der vinder Vild Med Dans hos flere bookmakere, og hvis du har en favorit, kan du med fordel gå efter det højeste odds, medmindre du allerede har en spilkonto. Her var de aktuelle odds på vinderen af Vild med Dans forrige sæson. Vi opdaterer når 2020 odds er klar.

vild med dans vinder 2013, Rolf Sørensen odds i Vild Med Dans 2018

Cykellegenden Rolf Sørensen er med i Vild Med Dans 2018, hvor han danner par med Karina Frimodt. Se odds på Rolf Sørensen i Vild Med Dans her. Rolf Sørensen er mest kendt for at trampe i pedalerne i de franske bjerge, men i dette efterår skal Rolf trampe på dansegulvet i Vild Med Dans 2018, hvor han danner par med den professionelle danser Karina Frimodt. Tror du på Rolf Sørensen som

Sarah Mahfoud er forsvarende Vild med dans-vinder og nærmest knockoutede sig til sejren som favorit. Mahfoud arbejdede sideløbende som social- og sundhedshjælper, men i september i år blev den 28-årige hårdtslående Vild med dans-vinder professionel bokser efter at have skrevet kontrakt med promotor og manager Mogens Palle.

Den tiende sæson af Vild med dans blev sendt fra den 13. september 2013 og til den 29. november 2013.

Mie Skov kan sammen med partneren, Mads Vad, kalde sig for vinder af Vild med dans 2013. For bare tre måneder siden var der en del danskere, der ikke vidste,

Vild med dans : Allan Simonsen skal da være vinder af det i år.Hvorfor stemmer vi ikke alle sådan at Allan Simonsen bliver vinder af dette års vild med dans?- tænk lige over det, alle vinder egentlig på det i længden, for det første vinder Allan jo så trofæet her 2013, de andre dansere ryger alligevel ud på stribe selv om de er teknisk b

I klippet øverst kan du se interviewet med de fire dansere og høre, hvad de synes om at konkurrere med Allan Simonsen om årets trofæ i ‘Vild Med Dans’. Du kan desuden se hele Go’ aften Danmark-programmet på TV 2 Play ved at klikke her:

Aug 2013. Vild med dans krer i 2013 p 10 Sson. Vi har kigget. Dermed var det op til seerne at afgre, hvem der skulle vinde. Her vandt Joakim 1. Dec 2008. Det danske underholdningsprogram Vild med dans bygger p. Hvem vandt i 2005 den frste sson af TV2 showet Vild med dans Vild Med Dans. 99 tusind Synes godt om. Dette er det officielle

Det blev bordtennisspilleren Mie Skov, som fredag kunne strække armene i vejret og modtage trofæet for bedste danser i TV-programmet Vild med Dans på TV2. For bare tre måneder siden var der en del danskere, der ikke vidste, hvem den høje, mørkhårede bordtennisspiller Mie Skov, var. Men igennem 12 uger har hun gang på gang taget danskerne med storm med sine dansetrin, og nu kan den 27