waoo web tv, WAOO WEB TV

PDF-fil

Web TV via Chromecast Du kan nu benytte Chromecast med vores Waoo Web TV apps til tablet og telefon. Så kan du se Waoo Web TV direkte på din TV-skærm via din Chromecast. TV-kanalerne streamer vi i høj kvalitet, så du får det bedste billede. Du kan have to enheder til samtidigt at vise indhold fra Waoo Web TV og i alt 5 tilmeldte enheder.

waoo web tv, Instruktionsvideo Waoo Web TV

Klik for at se i Bing0:52

Lær, hvordan du ser dine TV-kanaler på computer, tablet og telefon med Waoo Web TV. Her viser vi dig også, hvordan du finder din adgangskode, så du kan komme i gang med at streame løs.

Forfatter: Waoo

Waoo Web Tv Rabatkode. Søg efter dine rabat & tilbudskuponer ligesom 8362 andre brugere

‎Waoo TV på iPhone og iPad. Som TV-kunde hos Waoo får du adgang til en stor del af dine TV-kanaler på både iPhone og iPad. Du kan tage dine TV-kanaler med dig og se dem lige der, hvor du har lyst. Cloud Record Med Cloud record kan du gemme dine programmer i skyen, og

Web TV? Waoo! Web TV bruger op til 4 Mbit/s, så med fiberbredbånd har du masser af båndbredde til rådighed – og er du udenfor hjemmet, anbefaler vi, at du skal have adgang til min. 4 Mbit/s downstream. Kan jeg se Waoo! Web TV på mere end en ipad? Ja, du kan se Waoo! Web TV på op til fem forskellige ipads/computere.

Waoo Viasat Stor Tv-pakke med 65 kanaler samt Waoo Web Tv for 599 kroner om måneden. De første tre Tv-pakker kan du få for 0 kroner i den første måned. Den sidste Tv-pakke kan du få for 299 kroner de første tre måneder. Du kan derfor spare nogle penge på din Tv-pakke i de første måneder med Waoo.

Waoo TV arkiv Hvis du gerne vil se eller gense et program, der er blevet vist inden for de seneste 48 timer, kan du nemt gøre det i vores TV-arkiv Det er muligt på de fleste kanaler og programmer.

Med Stofa Tv-appen får du adgang til din underholdning fra Stofa, uanset hvor du er. Så kan du følge landskampen i toget, se serier i køkkenet eller give børnene en film med på bagsædet – og du kan tage det hele med dig på ferie i hele EU.

Ni.dk er et manuelt indekseret linkkatalog, der leverer den bedste indgang til den danske del af internettet. Når du søger information om et givent emne, præsenterer Ni.dk de bedste hjemmesider på en nem og overskuelig måde

waoo web tv, TV

Waoo TV-bokse Når du vælger TV fra Waoo, får du automatisk en TV-boks, som giver dig friheden til selv at bestemme, hvad du ønsker at se hvornår. TV-boksen er udstyret med nyeste processorer (CPU), som gør den til en af de hurtigste TV-bokse på markedet, og det

Med tv fra Viasat er Viaplay altid inkluderet. Med total-pakken får du adgang til Viaplay tv-kanaler, sport, film og serier.

TV 4K/UHD TV-boks – den første i Danmark Med TV fra Waoo får du vores nye TV-boks, som understøtter 4K-indhold. Med TV fra Waoo får du vores nye TV-boks, som understøtter 4K-indhold, så du kan få det optimale ud af dit 4K-fjernsyn og se serier og film i uhørt, knivskarp kvalitet – bl.a. direkte fra Netflix og YouTube på TV-boksen.

Waoo! lancerer web-TV på farten Pressemeddelelse • Jun 17, 2015 06:00 CEST Nu får EnergiMidts TV-kunder også adgang til deres Waoo!-kanaler, når de er uden for hjemmets fire vægge.

Citér Svar Emne: Waoo web TV problemer Sendt: 16-Maj-2012 kl. 11:33: Hej Recordere . Jeg har et problem med mit waoo webTV. Jeg har købt den store waoo pakke med webtv via www.waoo.tv . Siden kræver Silverlight for at streame tv mediet, og dette går også fint, med Alle DR medierne, dvs DR1 DR 2 DRk osv. kører perfekt.

Waoo Web TV – nu med AirPlay. Mange har efterspurgt AirPlay til Waoo Web TV, og i dag melder Waoo, at denne funktion er klar. Waoo har også givet iPads og Android-enheder en hel ny brugergrænseflade, og samtidig lover Waoo, at kundernes ønske om en Google Chromecast-løsning til Android-enheder er en del af udviklingsplanen.

Waoo, Tilst, Denmark. 14.748 Synes godt om · 159 taler om dette. Support kan vi ikke hjælpe dig med her på Facebook. For support henvises til dit lokale fibernetselskab. Du finder kontaktinfo her:

tv-kanaler i Viaplay. Nu flytter nogle af Danmarks mest populære tv-kanaler ind i Viaplay. Det betyder, at du bl.a. kan se TV2, TV3 og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv