wimp hifi, wimp

WiMP HiFi-brugerne får nu det, man kalder for “lossless” lydkvalitet på computeren, herudover WiMP Magazine integreret og udvidet track-information, der viser hvem der står bag musikken. Desuden går startskuddet for WiMPs nye videosatsning.

wimp hifi, Endelig får vi web

WIMP Hifi stadig i udvikling WIMP Hifi er foreløbig begrænset til et mindre udsnit af afspilnings-mulighederne – primært de mobile platforme og netværksafspillerne fra Sonos. Det betyder også, at man fx skal fifle med fx et AppleTV og Airplay, hvis man vil lytte via sit store anlæg i stuen – men Pål Bråtelund forsikrer, at den trådløse overførsel ikke gør noget ved lydkvaliteten.

I morgen åbner den norske musiktjeneste Wimp deres Hifi-del, der for ekstra penge giver dig bedre lyd i dine hovedtelefoner.

WiMP tilbyder lossless lydkvalitet til alle enheder – mobil, tablets, netværksafspillere og fra i dag nu også PC og Mac. “Der har været meget større efterspørgsel på WiMP HiFi, end vi havde forudset.

Musiktjenesten WiMP lancerer nu sit nye produkt for alle, som sætter pris på god lydkvalitet. WiMP gør det nu muligt at streame musik i lossless-kvalitet. WiMP HiFi er tilgængelig på iOS og Android, Sonos og Bluesound og koster 199 kroner pr. måned. WiMP HiFi er allerede inden lanceringen blevet kåret til Årets HiFi-produkt af magasinet

Musiktjenesten Wimp puster nyt liv i Squeezebox-serien af produkter, med en opdatering til tabsfri streaming. Wimp HiFi er musiktjenesten Wimp i CD-kvalitet. Der streames tabsfrit i FLAC og Apple Lossless, med adgang fra Apple iOS, Android, Bluesound og Sonos og nu også Squeezebox. Dermed puster Wimp nyt liv i Squeezebox-serien af produkter.

Spotify (Extreme) kører som i nok allerede ved Vorbis 320kbps, mens Wimp Hifi er lossless, så der burde være noget at hente der på kvaliteten. MEN der er diverse irritationsmomenter ved Wimp som desværre gør at det er dømt ude af mig. Jeg spiller via Airplay til et Airport Express, der sender signalet videre digitalt til en NAD D1050 DAC.

WiMP HiFi), Spotify, Deezer, TDC Play m.fl. Dermed kan du få direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre efter eget valg og uden at eje en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller fra din PC/Mac.*

WiMP (Wireless Music Player) ist ein kostenpflichtiger Musikstreaming-Dienst.WiMP stammt aus Norwegen, wo der Mutterkonzern namens „Aspiro“ sitzt.Seit 2015 gehört Aspiro einem Unternehmen des Rappers Jay-Z.. WiMP ist in Norwegen, Schweden, Dänemark, Polen, Deutschland, der Schweiz und Österreich verfügbar. Die deutsche Niederlassung von WiMP sitzt in Berlin.

wimp hifi, Wimp Hifi vs Spotify Premium

Spotify (Extreme) kører som i nok allerede ved Vorbis 320kbps, mens Wimp Hifi er lossless, så der burde være noget at hente der på kvaliteten. MEN der er diverse irritationsmomenter ved Wimp som desværre gør at det er dømt ude af mig. Jeg spiller via Airplay til et Airport Express, der sender signalet videre digitalt til en NAD D1050 DAC.

WiMP har et stort katalog af playlister til enhver lejlighed, men du kan selvfølgelig også sammensætte dine egne playlister ud fra de 25 mio. sange, du finder i WiMP. WiMP tilbyder to forskellige abonnementer – WiMP Premium til 99/kr/md og WiMP HiFi med lossless lydkvalitet til 199 kr/md.

Hjælp til Stax // Wimp hifi. 6 indlæg • Side 1 af 1. Hjælp til Stax // Wimp hifi. af henningm » tors 14. aug 2014 21:32 . Hej Jeg har et par gamle Stax Lambda Pro liggende som jeg gerne vil have det maksimale ud af over en streaming tjeneste.

Jeg har wimp hifi, og har været glad for den høje musikkvalitet. Desværre afbrydes afspilning meget ofte efter et nummer, så man selv skal sætte det næste i gang, hvilket jeg klagede over for ca. 2 uger siden. Jeg fik medhold i at det var en fejl i wimp, men problemet er endnu ikke løst, og det synes jeg ikke afspejler en pris på 199 kr/md.

WiMP HiFi er rett rundt hjørnet Ny WiMP for desktop og iOS WiMP får bedre lydkvalitet WiMP 2.0: Ny desktopversjon WiMP lansert på Sonos Canal Digital og WiMP er sant Sony Music Unlimited utfordrer Spotify og Wimp

Wimp HiFi Och det banar väg för en ny abonnemangsform för ljudpuritaner: Wimp HiFi. Både Wimp Premium och Spotify Premium kostar 99 kronor i månaden och har vissa kvalitetsförluster, men för 199 kronor i månaden får du äkta CD-kvalitet med Wimp HiFi.

Ingen garantier gives, men Wimp folkene satser stadig på understøttelse af Squeeze’en: Hvis det ikke er tilfældet opsiges min wimp konto omgående. Det er mit håb at Squeezebox kommer med men forventer også at lydkvaliteten får et stort løft. Redigeret af Parabolen –

Define wimp. wimp synonyms, wimp pronunciation, Already ahead of its launch, WiMP HiFi was named HiFi- product of the year by Scandinavian magazine Lyd & Bilde (Sound & Image) in the category for music streaming service. MUSIC STREAMING SERVICE OFFERS LOSSLESS CD QUALITY.